Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

tisdag 30 september 2014

TACK!!!!

STOOOOORT TACK ALLA UNDERBARA HÄRLIGA NI!!!
(STORT INKLUSIVE J BAKOM KAMERAN!!)

Jag svävar fortfarande omkring, hög på livet efter lördagen som var….
Känns helt overkligt, lite så där samma känsla som efter bröllopet, total lycka!!

Lycka över att festen blev bra, lycka över varenda kotte som kom och VERKLIGEN hade lagt ner sig med temat "Kom som du aldrig är", ALLA gäster var SÅÅÅÅÅ grymma!!! 
Lycka över att få ha så många härliga, underbara människor runt om sig under en och samma kväll med bara massa festligheter, prat och party, underbart!!!

Jag har såååå många fler bilder som jag kommer pytsa ut här under veckan när jag har lite mer tid över. Många bilder ÄR suddiga, men så får det vara. Om det är några av er gäster som fick till några bra bilder får ni gärna maila mig dom på miasjo@hotmail.com. Hör också av er om ni absolut inte vill vara med på bild här.

Jag har verkligen inte ord för hur otroligt glad, tacksam och extremt lycklig jag är över att få ha er alla i mitt liv och att ni verkligen förgyllde mitt liv ännu mer extra efter den här kvällen, åh vad kul jag hade det, kvällen blev definitivt en utav mina roligaste kvällar nånsin som kommer vara ett utav de bästa minnena för alltid!!! 

Tänk att nu tror jag verkligen på riktigt att livet faktiskt inte alls är så tokigt efter man fyllt 40!!


2 kommentarer:

  1. Vilket gäng! Och din mamma alltså. Helt otrolig outfit! Grymt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men eller hur!? Mamma avskyr maskrosor och tänkte att hon ändå kvällen till ära skulle vara en, tycker hon var grymt bra!

      Radera