Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

söndag 22 september 2013

En bra vecka avslutades med en jätteskön helg, men hur ska jag få plats med allt?
Nej jag får inte plats, inte här, inte idag, med allt som varit de senaste dagarna, men jag visar er lite grand om hur vi sakta men säkert kommer framåt med vårt lilla stora projekt här hemma.

Men vad hösten är ljuvlig nu, när man kan njuta både inne och ute.


Förra veckan var så där "lagom" på många sätt. Lagom med jobb, lagom med aktiviteter, lagom av allt. Vi hann med lagom mycket med rens med. Så himla skönt det är att vara igång.
Har slängt, sorterat, organiserat och jag gillar det SKARPT.


Partytältet är uppsatt, så nu har vi fått ut en del som fotats och ska ut för försäljning, i första hand på Blocket. Gör nog så att jag länkar ut lite hit med så ni får se vad vi behöver bli av med ;0).

Hittade lite "guld" i trädgården med en eftermiddag när jag och Liten var ute och hoppade hopprep. Satt fint på en rostad macka fram på kvällskvisten det...


Två rum har jag börjat få lite ordning och reda på nu.

Nere i hallen har vi haft ett stort skåp som vi sedan vi fick det kallat för "pysselskåpet" eftersom det var just pysseltillbehör vi hade där. Men när vi sedan skaffade oss ett pysselrum på övervåningen blev det ju lite knas, pyssel både här och där... 

Dessutom har vi saknat förvaring av skor och kläder nere i hallen, men att det ska behöva ta sådan tid innan vi faktiskt tog oss tid till att justera detta... Ja men ni vet hur det är, ibland prioriterar man lite annat...


Så nu har vi allt pyssel i ett och samma rum
Lite mer förvaring skulle vi dock behöva här, men vi har hittat ett skåp på nätet så vi hoppas på det nu och att det blir bra här uppe.


"Invigt" det nya presentpappret från IKEA.


Skönt att ha ett litet extra rum för just pyssel och fix. 
Det ligger mitt emellan två rum, hall och sovrum, vilket kanske inte är helt optimalt, men nu är det ju så huset ser ut. Har tidigare haft detta rum till ett litet mysrum med soffa och tv, men till slut insåg vi att vi inte använde det speciellt ofta, så nu är det betydligt mer användbart. 


Mira ligger så klart och myser.
Där vi är är Mira.


Den gamla vedspisen värmer skönt på vintern.
Detta rum tillsammans med vårt sovrum var vid husets början en bostadslägenhet i Missionshuset.Så har vi flyttat ned till hallen och även äntligen fått mer ordning där.

Litens tamburmajor

Före detta Pysselskåpet, numer fyllt av skor och kläder.
Detta var alltså en liten liten del av allt jag egentligen vill visa upp och berätta om, men, det kommer mera... Hoppas även den kommande veckan blir lika lagom som den förra.

Hoppas ni alla haft en bra helg och nu en skön söndagskväll!

Helgens Jag - Nöjd, sockertsinn efter helgens alla smaskigheter, somnat i soffan både fredag och lördagkväll, tacksam för de sensate dagarna som varit perfekt LAGOM. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar