Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 12 september 2013

Torsdagstema - Vardagsrum


 Jag är allt bra seg nu... Igår efter jag lämnat Liten på skolan åkte jag ombytt och klart ill gymet, men kom inte längre än till parkeringen. Kände helt enkelt inte för det. I morse när jag vaknade kom jag i alla fall upp och ut på en skön morgonpromenad, alldeles lagomt idag kände jag.

Vill bara bädda ner mig i soffan och ligga där, framför tv´n, beta av ett efter ett av någon gammal såpa eller ngt som inte kräver alltför mycket tankeverksamhet, är seg. Vet inte om jag ska skylla på åldern, närmar mig ju födelsedag snart så jag kan ju skylla på att jag blir äldre!? 
Eller är det helt enkelt bara hösten som gör mig trött, seg och orkeslös?

Hade i alla fall lite publik när jag gick, eller var det jag som var deras publik...?


 Idag är det Torsdagstema Vardagsrum på Fabriken men det verkar vara något vajsing där idag!?
Men jag bjuder hursom helst på lite bilder ifrån vårt vardagsrum -

Hittade denna byrå innan vi "sprang på" chiffonjén som vi har i samma rum
Är lite sugen på att skava av den vita färgen rejält, men kan inte bestämma mig riktigt än. 

Vy från korridor mellan hall och vardagsrum
Byrån´s "syskon"

Min absoluta favoritmöbel i detta rum är garanterat soffan som är så vansinnigt skön, inte märkligt att jag vill spendera mer tid just där.


Takhöjden i den gamla "kyrksalen" gör att jag har möjlighet att ha min bröllopsklänning hänga framme.
På tok för synd att ha den hänga inne i en garderob.


Fler än jag som tycker om att ligga på soffan....


Håller fortfarande på och trixar det sista med min gamla blog Mammamiansmission.
Har lagt in alla de mailadresser jag fått på mailen, men jag är rädd att jag missat någon/några?
Hoppas så att allt ska funka...

Vet att jag har fått en del önskningar och sms om att ni vill att jag ska lägga till er, men lättaste sättet är att maila mig på miasjo@hotmail.com så lägger jag till er innan jag stänger den för mer privat bruk, så jag inte missat någon av er!!??


I morgon är det äntligen fredag igen. 
För oss väntar finbesök av mor och far, första skoldiscot för Liten, spännande, och förhoppningsvis en skön helg med massa god mat, härligt sällskap och lite lagom med aktiviteter.

Ha det gott så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar