Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

måndag 2 september 2013

Välkomna!


Välkomna!

Hoppas ni ska trivas lika bra här som ni gjorde på den gamla, 
men att ni som vill ändå fortsätter att följa oss där.

Som jag har förstått så krävs det ett googlekonto för att jag ska kunna registrera dig som läsare för att kunna skicka lösenordet dit. Kommer hålla den gamla öppen denna vecka med så att alla som vill hittar hit, för att sedan låsa den, så maila mig på miasjo@hotmail.com så jag kan lägga till dig i listan.
Vet ju inte 100 än riktigt hur det funkar, men jag hoppas övergången till låst ska fungera så smidigt som möjligt.

 Känns kul att äntligen få komma igång med den nya bloggen, fast självklart med blandade känslor.
Jag kommer köra på med min gamla mammamiansmission.blogspot.se, men hålla den mer "låst" på det sättet att jag kommer vilja ha den mer för de som jag vet vill följa både mig men framförallt Litens framfart i livet.

Hoppas att jag kommer känna att jag har tid för båda då jag inte vill släppa någon av dem.


Jag hoppas och tror att den nya bloggen kommer att påminna väldigt mycket om den gamla, med fortsatt pyssel, förhoppningsvis lite inspiration, inredning, livsstil, mycket foto, shopping och kanske, om jag vågar, lite mer privat vad gäller mig själv, men vi får se hur mycket jag vågar glänta på den dörren ;0)


Jag älskar ju att fota, trots att jag bara är en sk "hobbyfotograf" och jag blir ibland trött på mig själv att jag lägger ut så otroligt många bilder i ett och samma inlägg då det så klart tar längre tid att göra ett inlägg, så DET kanske blir en skillnad, men det återstår att se...Känns som vi just nu har TUSEN projekt vi behöver ta tag i....
Både inom- och utomhus....
Vet knappt var vi ska börja, men jag hoppas kunna delge er hur vi kommer igång med dem och förhoppningsvis även slutför demHösten står för dörren och igår var nog första dagen den kändes mer på riktigt och jag kände att ja, ok, det kan nog bli rätt mysigt ändå med höst snart....
Även här kommer ni kunna fortsätta följa vår kära katt Mira.

Hur mycket jag än tänker och vill hålla min dotter utanför den här bloggen, så känner jag och tänker att det kommer bli OMÖJLIGT.

Hon är och förblir den största och viktigaste delen i mitt/vårt liv, skulle omöjligt kunna hålla henne helt utanför om den här bloggen ska bli så personlig som jag ändå vill att mina läsare ska känna att den är.

Men, då jag numer vet att det inte bara varit mina allra närmaste och vänners vänner osv som följt oss, så känns det ändå bättre att kunna göra så här, för att ha olika alternativ.
För vad som känns bäst i magen, hjärtat och huvudet.

Det får bli så nu.Jättekul att du har hittat hit!

Kom ihåg att bokmärka även denna sidan eller följ mig via länken på bloglovin på höger sidan eller prenumerera via prenumerationen på vänstersidan.

Skulle gissa på det tar ett tag innan jag fått till denna precis som jag vill ha den.

Kom ihåg att det är jättekul om ni lämnar små kommentarer ibland, vet att det strulat för många, men hoppas det ska funka nu!

2 kommentarer:

 1. Hittade din blogg genom en kommentar på en annan blogg och nu har jag visst suttit o kikat igenom hela bloggen!
  När man väl börjat läsa och sett på bilder kan man inte sluta! Du har ett så otroligt vackert hem så man blir mållös. Och en himla vacker dotter också!
  Har lagt till dig på bloglovin och instagram också och ser fram emot ännu mer bilder av ditt vackra hem!
  Kram Lynn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men oj, tack kära du vad dina ord glädjer och värmer mig! Vad roligt att du hittat hit, hoppas verkligen du ska trivas hos mig och de mina! Kram kram

   Radera