Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

tisdag 17 september 2013

Hurra hurra för mig idag!


 Ja för idag är jag riktigt EGO och grattar mig själv, för jag älskar födelsedagar, firande, och kalas, så är det bara! Födelsedagen blir ju ett tydligt konstaterande att åren går, och i år väljer jag verkligen att se positivt på det. Jag ska fira ordentligt, hela det här sista året som blir det sista som "trettinåntingåring" =0)

Känner liksom många andra att rent mognadsmässigt stannade nog min mentala ålder vid 25 och även fast mycket vatten runnit under broarna sedan dess och jag har fortsatt utvecklats som person av saker som hänt i livet sedan dess gjort mig har jag ändå svårt att förstå att det är SÅ många år som gått!?

Men det är kul att fylla år, även ett konstaterande att jag finns och det om något ska ju firas för hade jag inte funnits hade jag ju inte fått ha alla de fina runt mig i livet! Älskart!


Firad har jag allt blivit med. Liten älskar ju detta minst lika mycket som jag så förberedelserna har pågått i flera dagar, med tisslande och tasslande. I morse vaknade hon tidigt och kunde omöjligt somna om i väntan på att få gå ner och fixa födelsedagsbricka med paket till mig.
Goaste gumman.


Fick äntligen en  juicemaskin så nu ska här börja juicas.
Har böcker fullproppade med en massa recept så nu gäller det bara att hitta våra egna favoriter.

Men idag ska jag bara gotta mig med en massa annat smaskigt, god mat och god tårta till efterrätt!
Så tar vi juicen imorgon.


1 kommentar: