Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 20 september 2013

Nytt för mig...!? Funkar det...?!


För ovanlighetens skull fick jag tom tid eftersom Liten, efter vi varit och hälsat på Dagis, ville leka med en gammal dagis kompis. Så nu sitter jag här, och upptäcker att jag kanske numer kan blogga från mobilen!? Toppen enligt mig i så fall.

Har cruisat runt i bilen någon timme men nu blev jag sittandes i närheten av kompisen ifall det blir dags snart för hämtning. Blev lite full i skratt när jag såg skylten framför mig, farkoster, hm, ja, varför inte!? När det verkar som om till och med jag kanske kan blogga från mobilen, så kanske det snart dyker upp en och en annan farkost från vattnet med, 2013....

Har hämtat sushi och längtar nu hem till soffan där vi om några timmar snart intar fredagsmyset.
Mannen har match ikväll så det blir väl vi tjejer som somnar i soffan. 

Helgens schema känns ganska bokat, men med roliga saker.
Imorgon ska vi på dop med en massa goa människor.

Har påbörjat projekt RENSA här hemma nu och kommit igång med två rum som känns relativt "klara", återkommer med det. 

Nej, nu vill jag allt snart åka och hämta det där lilla gosegrynet.

Ha en riktigt bra fredag om ni inte hör ifrån mig igen!

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar