Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

lördag 15 februari 2014

En fin dagDet blev en fin alla hjärtans dag.

Jag hann med att fira mitt eget hjärta med i form av ett gym pass på morgonen.

Idag är jag upp i ottan ,som vanligt denna vecka då vi har en katt som nog har sitt kraftigaste löp hittills… Detta har gjort att jag, som vaknar väldigt lätt, trots öronproppar, inte kan somna om när hon väl satt igång på morgonkvisten… Hur trött jag än är.
Väntar bara på att det ska bli lite ljusare så ska jag ge mig ut på en långpromenad.

Vi gjorde en extra "hjärtlig" fika när Liten och mannen kommit hem och mannen överraskade med en jättefin blombukett dagen till ära, den satte sig verkligen direkt i hjärtat.
Till kvällen blev det utlovad hjärtpizza och mys framför tv´n med film, Wildkids och Fångarna på fortet. Vi kollade även på Fredagkväll med Malin där Litens favoritband State of Drama var med då det ju är dags i kväll för dem att medverka i Melodifestivalen. Ska bli spännande att se hur det går för dem i år. Men först ska vi bege oss till Edane idag, till några goa vänner som vi inte besökt på ett tag och det är SÅ efterlängtat från Litens sida. Hennes gamla dagiskompisar, tvillingkillarna som ligger henne väldigt varmt om hjärtat. 

I går kväll klagade hon över ont i huvudet, så jag hoppas nu att det släppt under natten så det inte är ngt annat på gång. Vet hur otroligt besviken hon skulle bli om vi inte skulle kunna åka.

Men än så länge sover de andra, bara jag och en gnällande Mira som är vakna…
Lika bra att fånga dagen.

KRAM på er!

Litens favorit, hemmagjord pizza med skinka, feta- och mozarella ost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar