Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

måndag 10 februari 2014

Måndag....


Kändes i hela kroppen i morse att det var måndag… Var alldeles för trött när klockan ringde. 
Men, det är ju inte mycket att välja på så… Jag gick upp och förberedde dagen så gott jag kunde, packade Litens gympapåse, frukt, vek lite tvätt och gick sen upp och väckte sjusovarna.

Tvättade fyra maskiner igår så nu hänger det tvätt högt och lågt känns det som då tvättstugan inte alltid räcker till.

Efter jag skjutsat Liten var det bara att ta tag i jobbet som ju faktiskt kändes så bra som det gjorde även förra veckan. Så skönt när man är i fas med det mesta som behöver göras, bokslutet är strax klart, mailboxen är fortfarande relativt rensad sedan veckan därpå och koll på läget med den kommande veckan. För en gångs skull  har jag inte en massa "måsten" eller rättare sagt "behöver" utan jag gör det absolut viktigaste, men visst finns det saker jag ändå skulle vilja ha bakom mig. Som det där med fotoböcker till exempel… Hur svårt ska det vara…? Ligger nu år efter, men den dagen jag väl börjar vill jag ändå ha rätt mycket tid på mig för att de ska bli bra.

Har fått ett bra tips om jättefina fotoböcker från Ifolor av Janni som jag bläddrade i hos henne och de var superfina. Men som sagt, ska bara hitta den där tiden till det en dag.


Nu är vi ju snart i mitten på Februari och jag önskar inget hellre än att det skulle se ut som på bilden ovan. Fullt med snö, precis som det var för bara en vecka sedan, men som dessvärre töat bort under den gångna veckan. 

Marken som för bara en vecka sedan var täckt med djup snö ligger nu naken med sin gröna mossmatta….

Jag är inte färdig med vinterlek och snöaktiviteter…. Vill åka mer skidor och pulka, jag vill att frosten ska bita tag i mig, är inte alls sugen på vår ÄN, är kanske galen men nej, inte riktigt än, ge mig lite mer vinter först.

Blir så glad av den härliga tulpanbuketten vi fick i lördags. Säga vad man vill om tulpaner  men de  sprider verkligen stämning med sig.
Snart är denna måndag avklarad…
När jag hämtade Liten ville hon bli kvar i skolan, så jag åkte hem och lagade middag då kvällens schema är lite tajt istället. Nu sitter hon vid sitt skrivbord och pysslar klart med det pysslet hon fick i lördags. Vi ska strax gå och äta för att sedan dra vidare på kvällens dansaktivitet.

Hoppas ni fått en bra start på veckan!
KRAM2 kommentarer:

  1. Va så mysigt att ses i helgen! Stor kram å tack för plock och bubbel!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja VERKLIGEN! Det borde vara oftare! Jättesmask med bubbel och plock, kan man ens få för mycket av det?! =0) Hoppas vi ses snart igen, KRAM

      Radera