Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

söndag 9 februari 2014

Umgåtts….


Åh vilken bra helg det blev. Vi hann träffa många kära vänner vilket känns som det var en evighets sedan med vissa. Veckorna rullar ju på för oss alla och hur mycket man än vill få till det med träffar, fikastunder, middagar och lek, så blir det inte alltid som man vill. Helgen bjöd på både planerade dejter men även ett mer spontant som passade perfekt, det gillar vi!

Instagram - Mammamainasmission
Fredagen började vi ju hos en klasskompis och det var super. Medan vi mammor satt och pratade om allt och inget, lekte barnen mest hela tiden och det fnittrades och skrattades hela kvällen. 

 Fick sent på fredagen ett sms från en kär vän som undrade hur vi hade det på lördagen och då den var ganska tom passade det perfekt med en fika. Jag som längtat efter att få baka, bakade maränger och kladdkaka och kompletterade med sånt vi hade i frysen.
De kom med paket som legat och väntat på att få lämnas över till Liten sedan hennes födelsedag.
Liten som så många andra älskar ju paket och blev överlycklig över innehållet.


Fika för stor, liten och mittemellan - 

Smaskens!


De lite större tjejerna hjälpte lilla goa Nora med stegen till både hennes och deras stora lycka!


Det blev en jättemysig spontan fika som jag hoppas verkligen inte dröjer lika länge till nästa.


Inte nog med det så hade vi lyxen att få besök även till kvällen då ytterligare några kära vänner kom. Vi har försökt fått till en träff, vet inte hur länge, men det har tyvärr dykt upp saker emellan så vi har fått ställa in några gånger, men nu äntligen fick vi till det!
Även av dessa, blev Liten uppvaktad med fint paket som hon pysslat med idag.
Liten tycker nog det är perfekt att sprida ut sitt firande för att få paket lite då och då verkar inte vara ngt hon tycker direkt illa om =0)

Vi körde även denna lördag på en massa plockmat framför tv´n.
Med mello i bakgrunden och en massa trevligt prat i förgrunden ;0)
Vet inte, men Melodifestivalen, är inte riktigt vad det har varit!? Kanske jag som är för oengagerad, men jag vet inte. Men nu laddar vi för nästa lördags omgång då ju Litens stora favoriter State of Drama ska vara med!


Nu väntar ny vecka och jag är faktiskt riktigt laddad för att jobba. Förra veckan kändes så himla rolig på jobbet. Fick massor gjort, hade många trevliga samtal med kunder och trots att vi skickat ut betalningspåminnelser så hörde ingen av sig, men vem vet vad man har att vänta denna jobb vecka ;0)?

Har även en lunchdate att se fram emot, en välbehövlig massagetid och förhoppningsvis några lugna återhämtningsstunder, lek med Liten, och lite aktiviteter och träning. Joråsåatte, inga som helst problem att fylla veckorna inte….

Ha en skön söndag kväll nu!
Nu inväntar soffläget!

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar