Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

onsdag 12 februari 2014

Ingen bra dag….


Nej, usch och fy, igår var verkligen ingen bra dag. Mådde allt annat än bra.
Både kände och tänkte på tok för mycket och det är så svårt att förklara riktigt hur och varför här….
Det är ju så med oss alla, tror jag (!?) att vi har våra bra och dåliga dagar.

Tycker det är vansinnigt jobbigt när det blir så, men det är som det är.
Har många gånger tänkt skriva ur mig här, riktigt ordentligt för att alla ska förstå lite mer, men när jag själv ibland inte ens förstår, så vet jag inte om jag skulle må något bättre av det. 
Vet inte om jag skulle orka helt enkelt….
Försöker använda bloggen till en plats för mig att kunna fokusera på det positiva, men jag vill för den delen inte att någon ska tro att mitt eller vårt liv är skimrande ljusrosa med ett glittrigt strössel på varje dag, nej, jag undrar jag om det verkligen finns någon som har det så!?

Vi är ju alla så himla olika och tur är väl det.

Vi bär på olika ryggsäckar med erfarenheter och händelser som formar oss till de vi redan är. Ibland känns ryggsäcken väldigt tung, som igår, för att en annan dag kännas otroligt lätt, precis som att man tagit av sig den och lagt den vid sidan, men den tillhör alltid dig och man kan inte helt göra sig av med den. Det gäller väl att träna sig att bli så pass stark så man orkar bära den, men ibland tror jag vi alla behöver lite bärhjälp.

Har många gånger önskat att jag inte var en sådan känslomänniska som jag är, känner så otroligt mycket, på både gott och på ont. Känslor som väcker tankar, tankar som väcker känslor, ibland är tankar och känslor sina bästa vänner och ibland de värsta. 

Jag gjorde igår som jag brukar när det är en sån dag, ringde en klok vän som vet exakt vad jag menar och hur jag känner, för jag vet att hon varit i precis samma situation, många gånger…. Man kan nog inte begära att alla kan, eller ska förstå, om de själva inte varit i samma situation, därför är det skönt när man har en likasinnad att vända sig till, TACK, du vet vem….

Pratade även med kära mor och far som alltid också är så kloka och får mig att må lite bättre.

Allt släppte dock när jag fick hämta Liten från skolan. 
Vilken otrolig glädjespridare och mindfulexpert :0)
Vi fick en jättefin eftermiddag med massa lek och sedan mysig läggning.


Något mer som verkligen piggade upp mig och var precis vad jag behövde, under dagen, var när jag fick ett mail med några testbilder från vår härliga dag med mor och far för en vecka sedan av underbara Cattis. 

Blev alldeles varm i hjärtat och själen och kände att det verkligen var någon mening med att hon skickade bilderna just då…. Tack kära Cattis för det och för som vanligt jättefina bilder!

Länk till Bästa fotografen finns i vänsterkolumnen om du klickar på bilden med brudklänning och rutigt golv.

Idag känner jag att det är en betydligt bättre dag och det är ju skönt att det är så, att man inte blir kvar i det där jobbiga, tråkiga för länge. Halvtid på veckan gör ju inte saken sämre, snart helg go vänner!

STOR KRAM!

1 kommentar:

  1. Man har såna dagar. Det har vi alla och tror vi behöver dem också för att komma till insikt och framåt i livet. Stor kram till dig. Och wow vilka fina bilder!
    /Ullis

    SvaraRadera