Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

måndag 24 februari 2014

Inte på toppNej, inte direkt på topp härifrån.
Känner inte att jag har så mycket att komma med. Brist på motivation och inspiration.

Februari-Mars är mina absoluta sämsta månader på året…
Hua, då skulle jag helst vilja ligga i idé för att sedan vakna upp då våren börjat spira.

Känner mig allmänt anti och har inte mått speciellt bra den senaste veckan. 
Jag som aldrig brukar ha problem med magen har ont, det kniper, värker och hugger, mår illa till och från. Nej, jag vet, inte bra.

Tycker ju att jag både äter och dricker bra för tillfället, med regelbunden motion, men det räcker tydligen inte. Den inre stressen som varit sedan en tid tillbaka säger nog ifrån, inte bara i huden utan även från magen här. Jag hoppas och tror att den senaste perioden varit stormen före lugnet.

Räknar ner för ledighet.
Vill bort från regn och rusk, leriga gråa fält, vardagspussel, dåligt samvete, tid som inte räcker till, till allt jag vill, tider att passa, informationskanaler från alla håll och kanter osv. osv. Ja men ni alla vet ju hur det är i det häringa ekorrhjulet...


2 kommentarer:

 1. Hoppas du snart känner dig bättre!
  En otroligt fin bild på er söta katt. Hon är otroligt fotogenic! :)

  Kram // AH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Ja vi går ju i alla fall mot ljusare tider…!
   Hon är verkligen en liten sötis. =0) KRAM

   Radera