Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

onsdag 26 februari 2014

SOL!!!


Det är ju egentligen inte klokt vad lite solsken kan göra med oss!?

Humöret blir ju ngt helt annat. Vi var tre tjejer ute i trädgården hela em igår som verkligen njöt och lapade i oss allt vi kunde. Liten showade och lekte loss, Mira rullade runt i gruset och mös i solskenet och jag njöt av att se de båda njuta!
Jag och Liten hann dessutom med lite trädgårdsröj med att ta bort en massa sly som legat nere ett tag, sedan mannen och far min var ute och röjde för några veckor sedan.


Herrejösses vad härligt det är att vara ute i trädgården och fixa, för kropp och själ, för stor som liten. Liten var lite irriterad när jag hämtade henne från fritids, eftersom jag packat hem alla extrakläder, så när jag kom var hon helsvett i sin vinteroverall. Nu är den nytvättat, snart nedpackad, för jag hoppas att hon använt den klart för den här våren!


Jätteskönt att få byta om och sätta på sig lite tunnare kläder.
Dessa, överdragsbyxor och jackan, tror jag jag köpte på Pomp de Lux rean för 2 år sedan, sitter perfekt nu.


Härligt med lite vårfeeling. Fika ute, nästintill oslagbart när det görs i den första riktiga vårsolen.
Underbart att se hur vår lilla knopp satt som ett tydligt vårtecken uppe i trädet och njöt av det fina vädret igår. Nu hoppas vi att våren är på gång!

Idag är det mulet igen, men jag och Liten är lediga så vi ska fixa med lite biltvätt m.m.
En dag i taget nu, snart lite ledigt!!!

KRAM TILL ER ALLA!

2 kommentarer: