Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 2 oktober 2014

40 års Festen Del 2


I somras, var Liten och jag runt och kikade lite på passande 
festlokal i min gamla hemstad Köping för festen.
På den ena vi var på först skulle de fixa med allt, men där vi nu var, fick vi fixa med allt själv, dukning, mat osv. och Litens helt spontana kommentar var att vi absolut skulle ta den vi valde nu då vi ju fick pynta och göra fint precis som vi ville. Hon fullkomligt älskar det, liksom jag.
Tycker det är så roligt med förberedelserna runt omkring även innan och till skillnad från inför bröllopet sist så var jag denna gång betydligt mer avslappnad och lugn. 

När allt var fixat och klart på lördagen och vi var pyntade och klara i väntan på gästerna passade både hon och jag på att göra ngt det vi verkligen gillar. Jag drömde mig bort som en 40 år gammal dj och Liten tog mikrofonen och showade lite med den.
Man måste ju passa på de tillfällen som ges ;0)Självklart hann vi med och tokade oss på "dansgolvet"med…..


Man måste ju värma upp dansgolvet lite….


Liten och mannen kollade läget vid dj bordet med….

Tre generationer tokiga men väldigt glada damer
Älskade mammas outfit med fina maskros ringen och passande örhängen som ju tyvärr inte syntes så mycket.
Älskade lilla Draculaura
Vi och bästa svägerskorna
Mannen mös verkligen omkring i sin badankeutstyrsel
Bästa polisen R, fast till kvällen som busen  och vanligtvis frissan J som  "Gemma"  kom från Wermland direkt ur "Sons of Anarchy"  fulla i tatoo´s och var mitt egna lilla "Crew" Tack för det ;0)
Drottning med "Starwarsare"
Sanerare, hippies och nästan en hel basketfemma, ja men ni förstår ju vilken salig blandning det var!?
En Liten som tyckte drottningen var vääääldigt fin...
Hippie brorsan med Mr Bean!
Så många vackra sköna personer på ett och samma ställe, ljuvligt.
Munken J från Wermland här utan sin vackra nunna
Nöjda! (Kanske lite trötta med!?)
Prästen med bästa basketfyran, lilla biet och Susie
Härliga dräkter
Härlig stämning
De som känt mig längst
Ettan, tvåan och trean i bäst utklädda.
Vad har ni för favorit av alla?
Tuffa, coola, goaste, bästa R och J
Bytt om till "Anki Bagger" style

Härlig stämning på dansgolvet


Finaste badankan
Goa Trisse
Piloter och pirater!
Tatueringar högt som lågt
Vad kikar de bästa norskarna efter, något som blitt ödelagt!?!?
Tjejen som njöt av varje sekund av festen.
Skönt att seda ta av peruken efter en lång kväll.
The King of the dance floor!?
Goaste mini F och N
Selfies och mingel, mingel och selfies…!

Hur fräscha och vackra kan två gravida nunnor egentligen bli?
Så roligt att den ena från Karlstad som ska väntar tillökning i december, samt den andra från Norge som väntar tillökning i januari och aldrig tidigare har träffats, kom i precis samma utstyrsel med likadana kors runt halsen med varsin munk i sällskap, klockrent!!!

Skålar med systrarna sina
Nej, jag får verkligen inte nog av dessa bilder.
Njuter fortfarande av känslan från lördagens fest och klurar redan nu på vad det ska bli för fest här näst, Halloween kanske? Tror jag för satsa på en liten större sådan till nästa år, är ju så roligt med fest!!!

TACK ännu en gång kära underbara gäster för att ni gjorde lördagens fest och maskerad till den bästa tänkbara!!


I söndags vaknade jag trots en sen kväll, tidigt, med lite lätt huvudvärk som släppte efter en tablett.
Vi tog oss ner till lokalen vid 10.00 och började städa undan. Det tog oss, fyra vuxna och ett barn ca 3 timmar att röja undan och städa det som var, men oj vad det var värt det!

Liten gick och fingrade på presentbordet och tyckte jag skulle öppna direkt men jag satte mig och gjorde det när vi städat klart. TUSEN TACK ALLA för jättefina och så användbara presenter och roliga kommande händelser. Men kom ihåg att den absolut bästa presenten som jag kommer bära med mig längst var NI!!!! TACK!!!


Nu får jag väl helt enkelt drömma mig vidare bort som Dj vid 50 år, eller!?

1 kommentar:

  1. Så roligt att titta på bilderna, man blir så glad , önskar jag fick spola tillbaka tiden så vi alla var där igen! Roligaste festen jag varit på! Ja tänk Halloween, då kan vi hyra en lokal tillsammans alla som vill, å, jag vill Nuuuuuu!

    Kram Johanna

    SvaraRadera