Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 3 oktober 2014

Veckan har gått fortKänns som att veckan verkligen sprungit iväg. Det var ju nyss helg!?


Vi började med en ledig dag i måndags, studiedag och den kom ju verkligen lägligt!
Vi fick en skön mjukstart med sovmorgon och upp packning av helgen som var.
Sen åkte vi in till stan. Köpte lunch och satte oss på en brygga och avnjöt den och det fina vädret.
Sedan var det dag för tandläkarbesök som gick toppen. Såg inte mycket av den där rädslan hon tidigare haft för att gå dit vilket är väldigt skönt då det varit så jobbigt för henne innan.
Hon vill vill vill nu ha tandställning och kanske kanske kommer hon att få en längre fram för hennes bett. Vill ju vara som sin pappa ;0)

Goa tjejen
Sedan var vill till frissan för klipp av topparna innan vi åkte hem för en skön stund ute i trädgården med krattning av löv. Hon vill ha en STOR hög i höst att hoppa i.


Här hemma har det varit lagom mycket jobb.
Härligt att kunna gå omkring hemma och få njuta av de fina blommor jag fick i lördags.
De och de fina presenter jag fick. Har blivit en och en annan tur till HM med för att både shoppa men också spana nu när jag fick tre presentkort! Toppen!


Fina blomsters Min Cupcakedräkt får hänga kvar vidare på den ställning den gjort den senaste månaden.
Som ett trevligt minne från festen. Har ju fortfarande saker och tillbehör från bröllopet framme i pysselrummet, allt för att kunna njuta lite längre och bli påmind om två utav de förmodligen roligaste dagarna/kvällarna någonsin.


Glitterdraperierna är jag ganska säker kommer komma till användning igen.


Två diadem för den som aldrig kan bestämma sig ;0)


Gästrummet som varit "festförråd" för en tid tillbaka ekar nu tomt, så nu hoppas vi det fylls med gäster inom en snar framtid istället!


Liten hjälper till med disken.
Bästa dagen är här, älskade sköna fredag.
Här hemma väntar röj i helgen, inte röj som förra helgen dock, utan röj och rens ute i förråd, trädgård och carporten. Ska bli härligt att få rensa ordentligt och få mer ordning innan vintern.

Ser ut att kunna bli fint uteväder både lördag och söndag så det hoppas vi på, så man sen kan gå in och njuta av värme, tända brasan och en massa ljus. 


Kommer nog spendera en viss tid i köket med, idag i alla fall då det ska bakas kanelbullar. Degen står på långjäsning sedan i morse i kylen nu under dagen så att en Liten kan smaska nybakta varma kanelbullar med kall mjölk, som jag själv älskade som liten, inte mycket som slår det!

Det har hänt en hel del med renoveringen med men det återkommer jag med till veckan! Ha nu en fin helg på alla sätt och vis, ta hand om dig/er!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar