Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 18 september 2015

Födelsedagsfeeling blandad med fredagsfeeling, bra kombo….


Igår var det alltså min födelsedag. Är ju så där lite löjligt förtjust i att fira allt som går. Som en kompis till Liten sa, att vi firar ju allt, även när någon fyller halvår också…. 
Det är lika bra, fira allt som firas kan… Och livet är ju helt fantastiskt att fira, ett år äldre, ett år rikare på minnen och erfarenheter. 

Jag uppvaktade först mig själv med en trög mil i ösregn och kraftig blåst, men så skönt efteråt. Hade fått stränga order om att sedan duscha och gå och lägga mig för att sedan ligga kvar tills de kom och firade mig.  Mysig känsla att ligga och lyssna när det skramlar, tisslas och tasslas nere i köket… Sedan kom de med frukost på sängen och en massa små paket och jag fick så mycket fina och användbara presenter. Det blev en fin skön dag med lax både till lunch och middag, som jag älskar lax….

På kvällen blev det glasstårta alá Nutellasemifreddo…. SÅÅÅÅÅ god, men vansinnigt söt och mäktig så det behövdes bara en stor bit var till oss alla tre innan vi var stinna av socker… Men alltså, så galet god, Nutella, maräng och hemgjordglass….hej…!

Mira gumman, hoppas så innerligt att det är små hårbollar på gång i den där gossiga lilla kroppen...

Nu är det go och skön fredags känsla. Hela helgen ligger framför oss. 


Har fyllt på med färska blommor, även i sovrummet nu.
Spenderar ju ändå ganska mycket tid även där.
Trivs enormt bra där sedan vi renoverade.Liten är heeeeeelt salig… Hon har precis fått besök av en utav hennes absolut bästa sommarvänner från Fjällbacka som ska stanna hos oss hela helgen medan hennes föräldrar är nere på kusten och plockar ner för säsongen. De har redan börjat fnittra och har tusen saker de vill göra och ska hitta på.


Vi ska strax åka till affären för att köpa hem lite god frukost och lite mera gott för kvällarna, för mys det kommer det nog bli mycket av den här helgen.


Hoppas på lite fint väder med så vi får undan lite ute i trädgården.
Mannen ska förbereda för en kommande leverans som ev kommer till veckan, som jag hoppas kommer bli sååååå ljuvlig framförallt nu under vinterhalvåret….


Nej snart dags att skapa lite magi eller…? 
Bara fredagar i sig är lite magiska enligt mig…..


Ha en fin helg alla… Kanske skapa lite magi vettja…!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar