Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

söndag 13 september 2015

Sköna söndag


Söndag, hela dagen…
Är vansinnigt trött idag efter en sen natt ute igår för firande med underbara vännen eftersom vi tog oss igenom Tjurruset som vi planerat sedan länge…. Men det återkommer jag till en annan dag.


Det var en skön vecka förra veckan. Kände att jag hamnade mer i fas med jobb, men mailkorgen har fyllts på rejält ändå så att jag kommer hålla mig rejält sysselsatt till veckan ändå. Nästa vecka är fylld med aktiviteter varenda dag som kväll. Fyller ju dessutom år, bara det…!Älskar att ha vår trädgård att strosa runt i. Synd bara att det fortfarande är så förbaskat mycket mygg på kvällarna. Liten myser inne mer nu och har liksom hittat tillbaka till sitt rum och framförallt Barbiehörnan där hon tillbringar en massa tid just nu. 


Känns så himla bra med huset med. Nu är det så färdigmålat det kan bli just nu. 
Det tryckade träet får vänta till nästa år.
Än så länge håller vi öppet i mysstugan också, för tidigt att slå igen än på ett tag.


Nej, jag är för trött känner jag…. Ska gå ut och lägga mig i hänggungan en stund, med en bok, så får vi se hur många sidor jag tar mig igenom innan ögonlocken faller ner….


Ha en skön söndag…!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar