Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 24 oktober 2013

Äkta eller inte?Ja men som ni läste igår så känner jag mig inte så himla hipp just nu, men det är ingen större fara, det är lugnt, bara en allmän dipp förmodligen pga månadsperiod och årstid. Jag har härliga saker att se fram emot, som ligger både nära och längre fram vilket känns jätteskönt.

Idag kommer älskade mamma på besök och det ska bli underbart att ha henne här några dagar.
I kväll ska jag och mannen gå ut och äta för att sedan gå på Alex Schulman, ska bli supermysigt, inte ofta vi gör något ihop så.

I morgon ska jag och mamma mysa på stan med shopping och lunch, så det går ju absolut ingen nöd på mig. Skönt med lite härligt sällskap.

Så var det det där med äkta vara eller inte. Har ju de senaste åren skapat en tradition vid Halloween att köpa riktiga pumpor, karvat ut och gjort en liten familj på tre pumpor, precis som vi, men i år kände jag bara inte för det. För det första så är det inte helt lätt att karva ut och få till det, visst är det ganska roligt att hålla på, men det tar tid och kostar en hel del då man ju behöver lite storlek på pumporna för att det ska bli bra. Så i år hittade jag helt ok pumpor som fick stå familj på vår trapp och i år är vi ju fyra i familjen med lilla Mira med. Tycker de är helt ok fast det ju blir en helt annan känsla med äkta vara.
Men, ibland får man ju prioritera...

Just nu vill jag faktiskt mest att Halloween ska vara över, för sen kommer det inte dröja många dagar förrän julen är framme här, DET längtar jag till. Har ju till och med gått emot mina principer totalt där med då jag tidigare sagt att jag ALDRIG skulle ta in en fejkgran, men numer har vi ju det, både en stor i vardagsrummet och förra julen köpte vi en liten till Litens rum med. Det är hur som mer praktiskt när man som vi har julen framme länge. Får ta in lite gransris och sätta i urnor osv istället så vi i alla fall får doften av äkta gran.

Lite "fejkade" blommor till loppisen med....
På lördag ska vi ju ha loppis här hemma, bara att komma om ni vill, mellan kl.13-15.
Vi vill verkligen tömma allt så det kommer vara bra priser. Har allt möjligt i tältet nu, möbler, prydnader, element, belysning, badrumsskåp, lite julsaker, filmer ja det kommer verkligen finnas lite allt möjligt att fynda. Är det ngt speciellt du söker så maila mig på miasjo@hotmail.com så kan jag hjälpa dig om du inte vill åka i onödan. Där får du även adressen.

Kommer inte finnas jättemycket men det som finns hoppas vi att vi blir av med!
Nu ska vi snart mot stan för bankmöte och uträtta en massa ärenden.

Ha en fin torsdag där ute!
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar