Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

onsdag 9 oktober 2013

Service!


Något som jag gissar att vi alla uppskattar är all form av positiv service.

För ngn vecka sen kontaktade jag Make up Store då ett utav mina absoluta favoritläppstift började ta slut. Jag har aldrig använt läppstift speciellt mycket, tills fram till bröllopet, då jag fick hjälp av en vän som är utbildat make up artist, att hitta min färg och den blev en favorit. Så där lite lagom i färg, bara förstärker min egna färg.

Men, så himla typiskt, när man väl hittat en favorit så ska den givetvis utgå från sortimentet....

Kikade på deras hemsida och hittade då ändå det märket och just "mitt läppstift" och hoppet om att det fortfarande fanns kvar väcktes. Ringde Make up store i Stockholm och fick kontakt direkt med en trevlig tjej som dessvärre konstaterade att nej, den fanns inte kvar i sortimentet längre...
Men, hon skulle kolla om de mot all förmodan skulle råka ha några kvar på lagret.

Fick sedan till svar att jo, det fanns faktiskt fem kvar på lagret!!

Så de skulle lägga undan dem till mig. De skickade tre stycken förra veckan så har jag två till att invänta lite senare! Är detta service om något!!??

Tusen tack, återigen till supertrevliga Malin Wersäll på Make Up Store

1 kommentar: