Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

tisdag 1 oktober 2013

Med full förståelse


Har på håll en tid följt en tjej som bloggar från samma stad som jag.

Här om dagen när jag var in "till henne" gjorde det ont att läsa att även hon råkat ut för oförtjänta påhopp från läsare som inte kan stå för vem dom är, men tycker väldigt massa, förmedlar negativitet  och som dessutom varit otrevliga. Det är så ledsamt. Varför?

Vet hur känslig jag själv varit de få gånger jag råkat ut för det, det sätter sig rätt i hjärtat.
Självklart ska folk ha rätt att tycka vad dom vill, men jag förstår inte vad man får utav att såra någon annan? Någon som är mänsklig, som finns bakom orden för att dela med sig, inspirera, ventilera, som driver sin blog med en glöd för sin egen skull? Det är väl en risk man tar när man väljer att dela med sig av sitt liv, sina tankar och känslor, men man gör det i hopp och tro om att det på många sätt ska göra gott istället för att skapa irritation.

Är så glad att du nu tagit dig tid för det beslut som gladde mig och väldigt många andra igår!

Följ henne här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar