Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 3 oktober 2013

En härlig förmiddag!!


 Idag har varit en väldigt bra dag så här långt.

En planerad fikaträff med en nyfunnen bekantskap kunde fortsatt ännu, om det inte varit för att packningen väntade. Vad härligt det är när man träffar någon där ämnen korsas och tvärsas, byts och återkommer, och i princip allt det känns igenkännande och likasinnat. 


Så himla lyxigt att kunna ta sig tid och umgås, sitta ner i lugn och ro, fika och prata om allt det som ingår i livet. Det är verkligen kvalitetstid. 

Är som med allt annat för och nackdelar med det mesta, som det med att blogga till exempel, men hur jag än vrider och vänder på det så är jag så otroligt glad för de fördelar det gett/ger med sig. 

Det med att skapa nya kontakter är så himla mycket värt.
Vem vet om vägar skulle korsats om det inte var för många bloggar?
Man hittar varandra genom gemensamma intressen och vilken bonus det är när man har möjlighet att träffas i verkliga livet. Det känner jag med många av er som jag vet följer mig som är från en annan del av vårt land, tänk om vi bodde lite lite närmre...

Men idag hade jag alltså lyxen att få träffa en jättego och mysig tjej som råkar bo i samma stad.
Såååå mysigt kära Janni! Ser redan fram emot nästa träff och som jag skrev på Insta, både med och utan våra små tjejer, katt, hundar och män, stora som små =0)

Tar igen sig efter att ha varit ute på litet äventyr....
Kom ju så klart på efter att jag helt och hållet glömde bort att fota mitt fina sällskap, men vi hade så fullt upp med att både prata och fika så det kom helt bort!!

Våran träff blev ju heller inte helt odramatisk...

Helt plötsligt när vi sitter och pratar som mest, hör vi hur något dunsar till och jag ser genom köksfönstret att entrédörren står på glänt.... Hjälp... VAR är Mira och VEM har öppnat dörren...!?

Sprang runt i hela huset och letade efter henne, men ingenstans var hon. 
Janni gick ut före mig i trädgården och började kika. Mira har fått lite smak på att vara ute den senaste tiden då jag varit ute en del med henne i sele och hon älskar att kika på småfåglarna genom fönstret....

Och det var just där, utanför kontorsfönstret, vid fågelstugan som Janni hittade Mira.... PUH.....
Törs inte tänka på vad som hänt om vi inte hittat henne i tid...

Men nu gick det ju bra, tack och lov, tack för hjälpsam kattspaning ;0)

Misstänker att brevbäraren varit på dörren, men begriper inte riktigt än hur det skulle ha gått till då vi både borde ha sett och hört honom, men men, allt har väl en naturlig förklaring!?Nu står det mesta packat och klart för snart bär det iväg till hemstaden och käraste mor och far.
Ska bli så mysigt att få umgås med dom.

Ska även passa på att träffa både släkt och vänner som jag inte träffat på länge, mysigt!
Hoppas även på sköna promenader och lekstunder i underbara Karlbergsskogen om vädret tillåter.

Uggla från Netto 
Så redan nu tar jag nog lite helg.
Ska försöka ge mig på att blogga via mobilen i helgen, spännande, kan bli vad som helst, och kul om det funkar!

Kram till er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar