Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

onsdag 16 oktober 2013

Halvtid på veckan, hur har ni det där ute?Som sagt, hur har ni det där ute?

Själv känner jag att jag är inne i en period då jag inget hellre vill än att bara få göra saker som fyller mig med energi, träffa vänner, nya som gamla, göra ngn utflykt, vara med familjen och bar VARA, pyssla, äta och dricka gott, göra ngt som ger mig energi istället för något som tar energi...

Men just nu har jag svårt att hitta tiden, och det stör mig....

Finns inget bättre än att få sudda ut eller stryka över saker på sin "Att göra" lista, men av ngn märklig anledning fylls den ju ständigt på med nya saker...!?

Känner ni igen er? Hur gör ni?
Känner ni att den där "Att göra" listan någonsin är tom, hur gör ni i så fall?

De flesta av sakerna på listan är ändå ganska bra och roliga saker, och så länge det är det så känns det ändå ok. För kommer man någonsin att känna sig helt klar? Med "hemmaprojekt" av de olika slag?
Det är ju både stora och små saker på den där listan....
Väljer ju alltid dom som tar kortast tid att slutföra, men kanske borde börja i andra ändan?

Några saker som finns med just nu - 

Rensa på vinden och i gästrummet 
(Står på schemat inför helgen så då borde vi få det mesta gjort av det...)

Förbereda Loppisen (Bör ju prioriteras eftersom det är inom en snar framtid...)

Göra fotoböcker för de senaste två-tre åren, inklusive en bröllopsfotobok.... Ni som har gjort en fotobok vet att det krävs en hel del tid och tålamod till just det.... Tar gärna emot tips på bra sidor till de som har enkla upplägg samt har fina böcker och bra kvalitet, gärna till ett bra pris, så klart...

Renovera en köksmöbel 

Börja med julklapp- samt födelsedagsinköp (Har redan börjat så smått, men vet ju hur läget ALLTID är i december, så skönt om man har det mesta klart i tid så det finns tid till att kunna njuta)

Tja, när jag får ner det så här känns det ju inte helt omöjligt att slutföra, det kanske är bra att göra så, skriva ner det och sätta en liten tidsplan för det...?

Men som vi alla vet så är ju livet fyllt med så mycket mer än de projekt vi vill slutföra. 
Livet i vardagen som ju är det absolut viktigaste av allt, som får gå först.

Det är ett evigt pussel att försöka få ihop alla bitarna, ibland känns de omöjligt och ibland faller bitarna på plats så naturligt....


Nej, nu har jag ju inte tid att sitta här, men det var ändå skönt att få ner tankarna på pränt, känner mig till och med lite lugnare, tack för det bloggen! 

Hittade en liten fin glasflaska uppe på vinden då vi var upp och kikade hur läget var där, innan det är dags att börja rensa. Kanske hittar vi något mer litet fint fynd i helgen!?
Nej just ja, vi ska ju upp för att rensa var det ja, inte samla på sig mer....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar