Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 2 april 2015

Äntligen påsk!


Skärtorsdag, halvdag på jobbet, sedan ledigt och tycker jag inte att solen försöka pressa sig igenom molnen där ute…..!?
Ska göra ett ordentligt ryck här på kontoret nu så jag verkligen kan känna att jag kan ta ledigt med gott samvete. Har varit alldeles mosig i hjärnan denna vecka. Samt att skrivaren krånglar när man som mest behöver den, då kommer jag lätt av mig liksom….

Men nu är den på g igen så det är väl lika bra att ta vara på det!


 Mannen är fast besluten om att vi kommer flytta in i sovrummet igen i helgen, vilket vi ser så fram emot. Ska bli så skönt att ligga i sin egen säng, på riktigt. Även fast vi inte kommer vara helt klara där inne så kommer iaf både golv, väggar och tak vara färdigmålade. Lister, sänggavel, ev. sänghimmel, möbler, gardiner osv, det får vi ta nu pö om pö.

Men är SÅ nöjd med färgen!
Vi valde ju Kalklitirs Grigio. När målar Martin målat första omgången kändes den förklarligt blek och det blev typ tydliga ränder på väggarna, men igår när han körde andra omgången såg man ju resultatet och det känns toppen. Vi är grymt nöjda med färgen, varken för mörk eller för ljus.
Grå liksom, precis som vi ville ha det!


Gissa om vi är helnöjda efter att ha fyndat den här skapelsen på Blocket förra helgen….
Kan inte se mig mätt på den… Vi har ju en liten kamin på sovrummet nu, men vi har aldrig eldat i den och den är verkligen inget jag vill vila ögonen på heller.

Ska bli ljuvligt att få in denna värmekälla till sovrummet.
Vi har kollat efter en sån här i flera år, för att vi velat byta ut den gamla, men inte hittat en. Nu var det ju verkligen inte "säsong" heller men det gjorde ju bara att det var ett väldigt förmånligt pris på den med, och att den fanns här i stan med, så det var verkligen någon meningen. 


Nu tror jag vi är rejält påskredo. 
Allt står i princip klart, äggen är fyllda, kylen fylld så nu räknar vi bara ner några timmar till….

Ha det gott och en go start på påskhelgen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar