Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

måndag 27 april 2015

PysselrummetTror jag glömt att komma med det slutgiltiga resultatet för pysselrummet!?

Blev ju genast ett litet kaos där, då precis när det var klart, gick på sovrummet och fick därmed ställa ut alla möbler osv vilket gjorde att jag nog glömde bort det. Men NU så, äntligen står det klart och det är så skönt att ha ett och samma ställe att fixa på, ha alla pysselting, stora som små på ett och samma ställe. 


 Nu har vi förvaring för det mesta man kan tänka sig i pysselväg där. Tyger, papper, pärlor, paljetter, pennor, färger, paketinslagnings tillbehör, ja men ni vet allt sånt där smått som annars kan kännas omöjligt att hitta en bra plats för. Så skönt att numer kunna ha symaskinen står framme, även fast den krånglat rejält med mig den sista tiden…grrrr…..

Fin utsikt med

Vi har valt att ha kvar den gamla spisen eftersom vi behöver alla små värmekällor som går i det här gamla huset. Även fast vi märkt en stoooor skillnad sedan vi bytt fönster.
Men den minner verkligen om tiden då detta rummet var ett litet kök som tillhörde den lägenhet som då var i det gamla missionshuset. Det enda som är kvar att göra här inne är att jag ska slipa bort den gamla bruna färgen på golvet nedanför, för att förhoppningsvis få fram en grå yta istället.


Är så nöjd med valet av tapeten här samt de bredare listerna som mannen valde att sätta runt dörrar och runt vindsluckan i taket. I sista stund valde vi med att måla golvet vitt då vi när det låg papp där insåg att det ljusade upp rummet rejält istället för att ha det i trä som innan.


Ja, det var pysselrummet det… Och även fast vi inte är hundra klara med sovrummet än, så får ni nog komma in där ändå, i morgon kanske….?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar