Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 30 april 2015

När en helg möter en annan...


Goa gumman!
Lagom till att vi snart gått in i en ny helg rensar jag kameran och hittar bilder från förra helgen…. 
Vi var ju på kalas på Litens gamla dagis, som firade 25 år. 
Var total nostalgi för både henne och mig. 


Är så evigt tacksam att hon fick den första starten här, på ett helt fantastiskt ställe på alla sätt och vis.
Personalen var bara helt underbar och miljön runt omkring är mysig och säker.

Det tog ett tag för henne att släppa detta stället när hon väl började skolan, och det förstår jag.


Linblomman är ett föräldrakoperativ vilket innebar ett stort engagemang hos alla föräldrar så det blev både matlagning och städning, bland annat, samt att vi båda var verksam i varsin grupp.
Visst att det inte alltid kändes så roligt när det väl var dags att åka och städa och laga mat, men väl där så kändes det ändå så himla bra att få vara en så stor del av vårt då lilla barns dagar.


 Liten tycket det var så kul att få hälsa på igen på deras öppet hus, både för att testa på de gamla favoritaktiviteterna, träffa sina härliga goa fröknar och även träffa några gamla dagiskompisar. Så rolgit att se att trots att det gått några år sedan de sågs så fann de varann direkt igen, som att tiden ändå stått stilla.


Detta förutom skoldisco på fredagen och detta på lördagen, så drog vi iväg till kusten på söndagen för att förbereda inför kommande husvagnssäsong.

Bilderna från det ligger i telefonen och jag har stängt av bildströmmen då det är för FULLT med bilder så jag håller på och försöker tömma, men då lägger IPHOTO av och håller just nu på att repareras…. (hjälp…) Hoppas på att kunna få återkomma med det….


Så var det helg igen.
Hoppas verkligen att vi kan få njuta av lite mer varmare vårväder snart. 
Har frusit som en tok de senaste två dagarna och vill bara att det ska bli sol och varmt igen.

Det blommar ju så fint ute nu på vissa ställen, men jag tycker att de där stackars blommorna har det lite väl kallt där ute nu...

Ikväll, Valborgsmässoafton, skippar vi den största brasan och går över till våra goa grannar för middag och samkväm istället, så får vi se om vi kan fixa en liten brasa av ngt slag ändå att värma oss vid!?

Nu ska jag avsluta det som är kvar att göra för dagen på jobbet, innan jag hämtar upp den varmaste goaste lilla blomman jag vet….


Hoppas ni alla får en mysig Valborg vad än ni tar er för!

KRAM

2 kommentarer:

 1. Fina bilder på er söta tjej och vilket härligt dagis hon verkar ha gått på! Vår tjej fick ju tyvärr byta dagis när vi flyttade till hus så det sista dagiset gick hon ju bara på ett år.....Det första var så bra med bara två avdelningar och dom fick springa emellan också så dom kände ju dom andra fröknarna när det blev dax att byta avd.
  Hoppas ni haft en fin Valborgsmässoafton! Fick ni se nån brasa?! Vi var iväg en sväng innan jag skulle jobba.....fick höra gospelkör sjunga och se när dom tände brasan och tjejen hittade en att leka lite med så det var ju kul. Var uppehåll då oxå trots att det öst ner på eftermiddagen o även i natt.....Nu är mitt te uppdrucket o det är snart dax att sova några timmar sen....ledig helg!!!! Ja vi hoppas på finare väder nu!!! Ha en fin helg!
  Kram/Nettan

  SvaraRadera
 2. Hej och TACK! Ja det var verkligen mysigt där. Tycker det är STOR skillnad på förskola och skola, men tack och lov trivs hon väldigt bra på sin nuvarande skola med, men visst går det upp och ner. En helt ny värld för de små på väg mot större…. (hjälp…) Ja Valborg blev en fin kväll ihop med goa grannar. Såg faktiskt en granne som eldade en ganska stor brasa, även fast jag inte vet om den var tänkt till just det =0) Men annars blev vi bara inne då det var på tok för kallt och regnigt för utebrasa, så de fick elda inne istället.

  Nu sitter jag med en stor kopp te istället och tänkte jobba undan lite då dottern är på kalas en timme till. Har en massa "annat" som sak göras under veckan vilket betyder att arbetstiden blir lite sviken. Tur det inte är så varje vecka, både roliga och mindre roliga saker som väntar…. Hoppas du/ni har haft en fin helg och att solen skinit på er en del iaf! KRAM

  SvaraRadera