Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

tisdag 14 april 2015

Dagarna går…..snabbt…!!!


Prima Ballerina
Nu är det FULLT upp på kontoret. Jag SKA få undan alla punkter på min att göra lista denna vecka, så är det bara. Men det fylls ju på hela tiden med sådant som behöver göras för att hålla verksamheten igång med så det är bara att tuffa på. Har hunnit med en hel del idag vilket känns skönt.

Men dagarna går ju så himla snabbt nu, helgerna likaså!?

Trots att det var påsklov förra veckan så ville Liten vara där på fredagen även fast vi lagt in om ledigt. Det var ju Cirkus och hon och kompisen skulle dansa till Svansjön som cirkusballerinor så då gick det ju bara inte att vara ledig =0) Hon älskar verkligen det där med att spexa och showa så då gäller det att ta tillvara på varje tillfälle som ges, även fast det var väääääldigt många fjärilar i den där lilla magen på fredagsmorgonen. Men de hade haft jätteroligt så hon var så nöjd så efteråt.

Det blev en relativt kort dag ändå innan vi tog helgen.


När jag stod och förberedde middagen kom hon med ett meddelande till mig och mannen, det var tydligen dags för lite överraskningsfest, och samma där, det gäller ju att ta vara på ett sådant tillfälle med….!Fint skulle det vara, så vi fick till att klä upp oss rejält till Litens stora glädje och förtjusning.
Jag skulle ha något fint i håret och pappan skulle promt ha slips och kavaj… =0)Det blev en jätterolig kväll med allt från frågesport till dansuppvisning, snacks, godis och disco.
Så roligt att hon kommer med idéer och det är bara att hänga på.


Söndagen blev det fortsatt fix med sovrummet, och det blir bra, vi är så nöjda. Äntligen.
Lite små fix kvar är det allt med matta i "walk in" garderoben, sänggavel och någon slags sänghimmel, men det får vänta ett tag nu. Man blir så ivrig och vill fixa allt men det är ju allt annat än gratis. Man får helt enkelt ta lite i taget. Återkommer självklart med mer bilder på detta när det känns mer färdigt.

Är så nöjd med takrosetten och de höga listerna längs golvet. 
Vi gav oss ut en sväng i blåsten, jösses vilket väder det var. Liten tyckte det var perfekt att skejta i medvind då och fick rejält draghjälp, men till slut gick det för fort så hon var tvungen att hoppa av.
Vi hälsade på våra nya "grannar" här ute, alpackorna! Vilket speciellt djur!


I morgon - redan halvtid på veckan, men först jobba undan en timma till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar