Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 23 april 2015

I en vitsippedrömI söndags skulle mannen iväg och hjälpa sin bror, så Liten och jag passade på att åka iväg på en liten utflykt för fotografering. Det är så roligt när hon med tycker det är så skoj, att hitta lite nya roliga spännande platser. 


Och vilken plats vi hittade denna gången…. Ett riktigt hav med vitsippor bredde ut sig på backen när vi kommit en bit in i skogen, helt otroligt, så himla fint. vi blev alldeles till oss både hon och jag och började plocka så vi glömde nästan bort att fotografera…!Jag är allt annat än någon kunnig fotograf och kör på mest på auto utan blixt… JA, jag vet, jag både vill och borde gå någon fotokurs, men det blir inte riktigt av….

Men självutlösaren fixade vi i alla fall!

Litens kaninpar fick följa med ut i skogen med. De satt och mös på en kvist innan de fick lägga sig i vitsippehavet och vila en stund.
Det var så otroligt fint, man fick liksom aldrig nog och varje gång jag tittade mig omkring blev jag lika hänförd över hur otroligt fint det var.

Vår egen lilla vitsippa


Vi fick en mysig och riktigt rolig stund med då vi höll på att trilla omkull några gånger när jag kom springandes efter att ha tryckt på självutlösaren, men det gick bra ändå till slut.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar