Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 17 april 2015

När helgen står för dörren….

Kan det vara förståeligt att vi vill byta entrédörr…?
Det ska ju med göras, men är allt annat än prioriterat just nu. Denna skruttiga, men ack så, enligt mig, charmiga dörr får hänga kvar…ett tag till...

Äntligen, äntligen sköna fredag, som alltid SÅ välkommen….
Jag fick klart med min att göra lista, känns otroligt skönt.
Hade planerat att lämna skrivbordet tomt på post it´s och tomt i mailkorgen, men så blev det inte.
Högtrycket på jobbet har bara börjat, det känns, men det är otroligt roligt. 
Det mest brådskande är i af avklarat så det som är kvar nu får vänta till måndag. För NU tänker jag ta helg… 


Helghandlingen är avklarad, rosbuketterna är snittade och satta i vas, kuddarna är buffade så nu längtar jag bara efter att få landa där i soffan och ta fredag, rejält.


Oj som jag gillar dessa fairtrade rosor.
Förra bukettten höll i två veckor, så fina och hållbara.


Mira har suttit flera gånger vid altandörren idag och sagt att hon vill ut, men då vädret inte varit på topp har hon fått vara kvar inne, eftersom hon alltid är i sele ute och någon av oss alltid är med så hon inte fastnar. Men när Liten kommit hem kikade solen fram en stund så då fick Mira komma ut. Efter ca 5 minuter hörde vi hur det bara smattrade till så vräkte det ner hagel, oj vad Mira tyckte det var läskigt, så då var det inga problem att få med henne in igen iaf. 


Var länge sedan jag loppisfyndade eller ropade in något på auktion, men förra helgen kikade jag runt och hittade dessa otroligt fina barock ljusstakar. Som jag har velat ha ett par sådana, i flera år, så nu chansade jag och de blev till slut våra, för ett betydligt bättre pris än vad jag vet att jag såg dem för, för ett par år sedan. NÖJD!


Fyndade även några kartonger med gamla, riktigt fina ramar.
Nu ska jag bara klura lite på hur jag ska sätta upp/ihop dem för att de ska komma tills sin fulla rätt.

FavoritenSå OTROLIGT skönt att åter igen ha en "ren" korridor på övervåningen, utan en massa möbler och kartonger. Att vi alldeles alldeles snart har rott både pyssel-och sovrumsrenoveringen i hamn.

Återkommer med Bilder, så klart, när allt står på plats.


Har fyllt på med små rosor även på Litens rum och i gästrummet i helgen, för även där väntas det besök.


Litens syssling kommer på besök till Karlstad och passar då på att hälsa på oss med vilket vi tycker är toppen. Är så glad för alla band vi kan ha med min släkt hemifrån Köping, framförallt för Litens skull efter som vi inte har så många här, inte från min sida iaf, vilket jag saknar enormt stundtals.

Så nu står gästrummet redo, nu gäller det bara för oss att göra oss redo för att om en stund åka och hämta henne vid tåget.

Finaste pusslet
Kanske kan sysslingen hjälpa oss att äta upp allt det påskgodis som är kvar efter påsken.
Det hoppas vi på för snart orkar jag inte se det längre =0)Hoppas ni alla får en toppen finhelg och hoppas hoppas att solen kommer lysa på er.
Vi hoppas på sol för ett besök i bästa Mariebergsskogen dit där var alldeles för länge sedan vi var.

KRAMInga kommentarer:

Skicka en kommentar