Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 10 april 2015

VÅR VÅR VÅR!!!


Så otroligt härligt väder vi har bjudits på denna vecka, ljuvligt.

Har dessvärre inte kunnat njuta av det på rätt sida fönstret då det varit enormt hektiskt denna vecka och jag har känt mig ur fas och tycker att hur mycket jag än jobbar så fylls det hela tiden på och jag kommer inte i fas med det jag vill. Har saker som legat på att göra listan på skrivbordet en längre tid nu och jag har fortfarande inte hunnit ta tag i det. Håller en stor förhoppning om att det ska bli gjort nästa vecka som förhoppningsvis är HEL…


Men under påskhelgen var vi ju i alla fall ute och njöt.
Vi passade på att vårstäda i lekstugan. DET om ngt är ett härligt vårtecken!
Liten trallade och sjöng medan hon tvättade fönstren och städade.


Passade bra att få besök av en kär vän när allt var klart så det fik bli säsongspremiär för fika där inne.


En riktigt mys stuga för kompishäng har det blivit mer nu istället för lekstuga.Här trivs även jag så jag hoppas att jag också får hänga lite här inne i sommar ;0)


Nu väntar jag bara på att gatorna här ute ska bli sopade så det går lite lättare att springa. Känns som jag hasar, slirar och glider runt på gruset. Men det är ju sååå härligt ändå. Så skönt att ha kommit igång och faktiskt redan sett lite resultat av träningsupplägget jag fick av min PT.
Skynda långsamt är det som gäller och det är ju så himla skönt när det är gjort, för det viktigaste är ju ATT man gör det.


Hoppas på både mys i stugan och en liten jobbingtur i helgen.
Lite fix med sovrummet blir det nog med, hoppas ajg.

Men nu, fredag, vår och solen skiner!
Jag tänker jobba järnet det sista för att sedan hämta Liten. 
Sedan blir det nog mys i trädgården hela em, ta bort påskpyntet osv.

Ha nu en toppen helg alla! 

2 kommentarer:

 1. Ser ju jättemysigt ut i lekstugan!!! Hoppas ni haft en härlig helg nu då!! Vår dotter har egentligen en lekstuga som hennes farmor hade när hon var liten och som farfar började renovera men sen har den blivit stående hemma hos farmor i flera år. Har iallafall tänkt att den ska flyttas hem till oss och göras klar. Tror nog att det skulle vara mysigt även om hon fyller 9 i år. Härligt att komma igång med lite motion/träning! Här har dom faktiskt sopat gatorna för flera veckor sedan, trodde vi skulle få vänta länge på det när snön försvann så plötsligt men det är jätteskönt när dom sopat. Jag ska komma igång med mina promenader, crosstrainer och så nu när lovet är slut. Förkylningar mm har satt det på paus nån vecka så nu längtar jag ut!
  Hoppas på finare väder och mindre blåsigt också(fast nån sa att det kunde väntas SNÖ) för jag vill städa i trädgården nu!
  Ha en fin dag! Kram/Nettan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men det är riktigt mysigt där, trivs som busen jag med där ;0) Ja men absolut, tycker jag verkligen ni ska ta hem lekstugan, jag hoppas och tror att dottern kommer att ha nytta av sin lilla stuga i några år framöver. Ett eget litet ställe att mysa på förutom inomhus i huset.
   Vill verkligen att de kommer och sopar, det ger en så himla skön känsla!

   Det är så surt när sjukdom och skada ställer till det för en. Jag tänker nästan varje gång på när jag tränar att jag är så tacksam just för att jag KAN. Att det finns så många som är begränsade och kanske inte har möjligheten att röra på sig. Har fått ett helt annat tänk på kroppen de senaste åren, vad den faktiskt orkar med, hur mycket den stått ut med och vad den faktiskt klarar, man vill ju faktiskt ta hand om den och vara lite rädd om den för det är den enda vi har. Det gör ju så gott för både kropp och själ att röra på sig.
   Vill INTE ha mer snö nu… Här har det regnat hela dagen, men det ska väl ner för att blöta till det ordentligt med så vi kan få lite fin och härlig grönska framöver.

   Ha en bra kväll nu!

   KRAM

   Radera