Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 14 november 2013

After dark, utgång, julpynt och Ullared, mitt nya gott och blandat!? Det är helt enkelt lite mycket nu......


Just nu är det mycket, mycket av mycket, kan man beskriva det så?

Har varit förkyld den senaste veckan och har därför inte kommit ut på mina springturer som jag brukar,vilket jag saknar. Samlar på mig för mycket stressrelaterade tankar i hjärnkontoret som jag vanligtvis brukar ventilera bort under mina träningsrundor. Men det är fullt med en massa just nu. Mycket jobb, mycket hemma, mycket på gång i helgen, men faktiskt just nu bara massa skoj vilket gör att allt känns väldigt mycket lättare. Men jag längtar efter att komma igång och springa igen.

I morgon väntas bästa besöket hemifrån den lilla hemstaden då jag och mamma ska på middag och sen på After dark. Jättemysigt.

På lördag är det ju sen dags för tjejfest hos en gammal kär granne. Ska bli vansinnigt roligt, är tokladdad, ser verkligen fram emot det och allt som hör till. "Förr i tiden" var det ju ofta utgång varendaste helg, men numer är det otroligt sällsynt att jag går ut. Synd kanske, men jag prioriterar så mycket hellre soffan med de bästa.
Men nu när Liten blivit äldre känner jag ändå vad otroligt viktigt det är att få komma ut och göra något på egen hand ibland, att få umgås med vänner  och festa loss.
Bara det att få göra sig i ordning innan, förfesten innan man ska ut och sen få gå ut kommer jag nog aldrig tröttna på. Ja, det ska verkligen bli skitkul helt enkelt!


Mycket jul och många tomtar är det med....
Vet inte om jag är så jätteförtjust i just tomtarna som pynt, men jag vet en annan här i huset som är...
Jag kan känna att det ibland blir lite för mycket saker framme, men samtidigt tänker jag att det får vara så nu några år medan Liten verkligen älskar det och uppskattar att de finns lite här och var i huset, då blir det mysigt.


Två favoriter har jag ändå. 
Den ovan valde mannen ut, tror det var vår första Jul tillsammans, samt den nedan tycker jag också om. Tomten i luftballong som letar efter Litens hus ;0)


Ja, vi får väl se hur många tomtar det blir...
Hon är ju i år väldigt frågvis vad gäller den där Tomten....

Sedan har hon ju också funderat mycket kring vår Rut som följde med oss hem från Thailand...
Rut var väldigt "levande" ett tag och förflyttade sig varje dag när Liten var på dagis, men nu har hon varit väldigt stilla, tills för ett par dagar sedan.... Till Litens stora lycka....

Idag hittade jag Rut nerbäddad i Litens säng......


Gosedjur och nallar älskar verkligen Liten just nu, allihop.
I år vill hon ha ett litet födelsedagskalas med Gosedjurs Tema, får se hur vi kan få ihop det.
Det är full Jul i Litens rum med nu.
Har nog tömt de flesta julkartongerna på vinden redan. Men det är mysigt, och det gör mycket. Hade inte stått ut med Novembermörkret om vi inte hade fått in lite jul i huset redan...

Hur har ni det med Julförberedelserna där ute?


I tisdags var jag ju iväg på shoppingtur till Gekås....

Hade ju sagt att jag inte skulle åka dit något mer, men....
Det i sig är ju alltid en lika spännande upplevelse och i dessa tider är man ju verkligen allt annat än ensam om att vilja åka dit och handla julkappar osv. Hittade det mesta av det jag hade på min lista, men behöver fortfarande komplettera innan jag kan känna mig klar och börja med inslagning av paket.


Hittade en del kläder till Liten och som mannen uttryckte det så fanns det en del som ju faktiskt påminde om Pomp de Lux  Han har koll han =0)

Plaggen ligger ju för det mesta runt 50-100 lappen vilket är kul så man får ihop lite.
Det är verkligen bra priser där, man får verkligen MYCKET för pengarna på det där halvtokiga stället....


Köpte även lite mer "juliga" kläder till Liten....


....och till den ännu mindre.... =0)

Inte jättenöjd, men mest förvånad och ovan tror jag. Fram till Jul kommer hon nog stortrivas i sin tomtedräkt. Då blir hon garanterat min favorittomte här hemma ;0)
Nej, nu har det hunnit blivit kvällen här.
Jag satt och sov vid Litens läggdags, men nu har jag en massa jobb att ta tag i som jag inte hann med tidigare idag. Vill kunna känn att jag inte har en massa jobb liggandes innan jag tar helgen i morgon.

Får se om jag hinner höra av mig i morgon, annars hoppas jag var och en får en fin helg medan jag är ute på festligheter, vem vet, vi kanske ses där ute i vimlet!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar