Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

söndag 3 november 2013

Vad händer i köket?


Det är väl lite typiskt oss detta.... Har precis slutfört ett projekt, så är vi igång med nästa....
Både jag och mannen har väl både sett och tänkt att vi behöver göra ngt åt väggar och tak i köket, men NÄR? När vi flyttade in var vi ju ganska ivriga med att få komma just in i huset, så vi "snabbmålade" allt med en färgspruta, men nu när det gått en tid ser vi att det inte var ngn direkt långsiktigt bra lösning.

Så nu är vi igång där....

Det ska målas om, i "matsalsdelen" till att börja med. 
Vi tänker att det där går ju snabbt, men det är ju själva förarbetet som tar tid.
Men men, samma som med vilket projekt det än må vara, det är skönt när det är gjort....Ommöblering. 
Det blir till att sitta och äta i soffan den kommande veckan, synd tycker nog Liten.....Den öppna spisen är ju ljuvlig på många sätt, men det blir klart en del sot som lämnat spår efter sig med.

Det blir nog bra när det blir klart.....


Då vi tagit bort alla element i köket har det lämnats fula spår så dessa kommer jag absolut inte sakna.
Igår hade jag den bästa lilla hjälpredan med mig när vi putsade fönster. Hon tyckte det var jätteroligt att få putsa och var så noga så att de blev rena och fina.


Varenda liten fläck skulle bort så klart ;0)
Vi hade premiär på julmusiken med, så det gick av bara farten när vi sjöng och putsade samtidigt.
Härligt med rena fönster innan julstjärnor och slingor ska upp i fönstren.Framåt eftermiddagen var det dags att göra sig redo för kvällens musikal.
Vi alla var laddade och hade ganska höga förväntningar på föreställningen.


Kändes lite ledsamt att lämna fluffet hemma en lördag kväll =0), men Liten ville i alla fall att hon skulle ha lite sällskap med ljud så vi satte på radion åt henne. 


 Musikalen Shrek var så himla himla bra, på alla sätt och vis, den hade verkligen ALLT och vi var så nöjda och imponerade alla tre i familjen. Har ni möjlighet att gå och se den innan den slutar så ta den, för du/ni kommer inte bli besvikna!!!!

Här och nu vräker verkligen regnet ner och jag har lite dåligt samvete över att Liten är på sista Mulle´n idag. Har funderat många gånger på att åka och "rädda" henne från detta busväder. Men det är ju bara vatten och vind.... Hon överlever det säkert med ett lite speciellt regnigt men roligt minne. Får pyssla om henne lite extra när hon kommer hem istället med ett varmt skumbad och ngn go varm mat att värma sig inifrån med. Några grillade marschmallows framför brasan blir det nog med....
Sen ska vi upp och kika lite i julkartongerna.... =0)

Hoppas ni alla haft en fin helg och att ni har en bra söndag med!
KRAM
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar