Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 21 november 2013

En gran till på plats


Igår när energin och julstämningen kom över mig passade jag på att hämta en gran till entrén.
Favorit platsen i juletider är för mig när jag sitter i matsalen och kikar in mot själva köksdelen med julstjärnan inne och granen med belysning utanför fönstret, samtidigt som brasan sprakar och vi äter något gott vid bordet, det är så stämningsfullt. 


De gröna mosskransarna fick sig ett litet"jullyft" med, då bjällror och band fick pryda dom.
Annars har småfåglarna varit väldigt förtjusta i själva mossan, för att få till lite värme i boet för vintern, men nu hoppas jag att dessa får vara ifred ett tag istället, och att de har fått varmt nog nu.


Igår när jag satt här och skrev, ringde fröken från skolan om en Liten som klagat över huvudvärk under dagen, så jag åkte och hämtade hem henne. Hon blev jättesnopen när jag kom, innan mellanmålet!? Men blev jättteglad i alla fall så vi åkte hem och gjorde ett mysigt mellanmål framför brasan istället.

Lite lätt sugen.....
Har ni inte redan testat skorporna från Pågens med pepparkakssmak så gör det!
Jättegoda och lagomt "pepparkakiga". Vi julade till äppelklyftorna med socker och kanel strösslat över dem. Det är något visst att få pyssla om sin lilla när hon är lite hängig.


Märkte tack och lov inget mer av någon huvudvärk sen.
Det var full fart med kåpande av inbjudningskort till hennes kalas, det lilla kalaset med Gossedjurstema i år. Hon är redan superladdad och planerar som bara den vad de ska göra, vad de ska äta osv. Själv är jag också laddad för just det, tycker det är galet roligt att fixa inför hennes kalas, har också massor jag vill fixa med till kalaset =0)


Idag försöker jag få ordning och reda på skrivbordet och i mailen så jag kan ta helg redan i kväll, eftersom vi är lediga i morgon och ska aktivera oss med lite så klart JULIGA roligheter. 

Mer om det, kanske under helgen, annars blir det nog en bildbomb på måndag... ;0)

Ha det gott där ute, KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar