Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

måndag 11 november 2013

Så var vi igång....


Helgen har gått lika fort som den förra veckan känns det som. 
Vi hann inte med allt det vi hade velat göra, men rätt med i tiden är vi nog ändå. 

Insåg i lördags att det nog var tur att vi började med Julen redan helgen som var, för det är något bokat för mig varenda helg i November nu. På fredag ska jag och kära mor på After dark med middag innan, ska bli jättemysigt. Hon har alltid velat se dom så det ska bli härligt att få göra henne sällskap nu när de kommer till stan. På lördag ska jag på tjejfest. Kan inte minnas när jag var på tjejfest med utgång i stan senast....? Möjligtvis när jag och Toastmadamerna hade lite "kickoff" inför bröllopet!? Blir ju inte alltför ofta längre, så det ska verkligen bli superroligt att få träffa både gamla och nya vänner på lördag.Skönt alltså att vara igång med Julen, om det nu ska bli så som jag önskar, att få vara i December och kunna njuta av allt som hör den månaden till, både med julfirande men även firande av vår lill stora tjej.

Vi har inte smällt upp allt än, någon måtta får det kanske lov att vara ;0)


Mira myser verkligen.
Har hittat nya favoritplatser i helgen, under granarna.


De första hyacinterna har fått flytta in.
Hinner nog bli några omgångar med hyacinter innan jul.
Älskar doften, det är verkligen jul för mig.Köket står äntligen klart och så vit och fin som den öppna spisen är nu har den nog aldrig varit.
Mannen har gjort ett fantastiskt jobb, som vanligt!
Vet med mig själv att det nog kommer skiftas en del pynt på hällen där innan jag bestämt mig för vad jag gillar bäst....

Än så länge får två halmbockar värma sig där.
Julband från Ica Maxi
Har flyttat in en jättemysig butik till stan som har en herrans massa roligt till mycket bra priser.
Påminner lite om Lagerhaus men TGR har också blivit en riktig favorit, hoppas den blir kvar.

I väntan på var jag ska göra av allt får många saker "ligga till sig" lite. Tycker ofta om den med bara som de är, kanske får ligga kvar ett tag.

Ytterligare en hyacint som snart får sprida julstämning här hemma

Julburkar från Green Gate har kommit fram.
Den lilla hjärtskålen även den från  TGR


Annat som får ligga till sig. Dessa ska upp i en liten gran vi brukar ha i hallen, det blir den enda "riktiga" granen vi tar in i år. Två av tre konstgranar är nu faktiskt redan klädda här hemma, Litens stora önskemål och jag tackar inte nej! 
I kväll ska den tredje, största granen kläs, så nog är julen på gång här alltid!

I morgon bär det av till Sveriges shopping mecka nr 1....
Kära nån, jag skulle ju inte dit något mer, men just när det gäller att köpa leksaker så är det ju galet mycket bättre priser där än i leksaksaffären. Gissar att jag inte bara kommer komma hem med leksaker, eller vad tror ni....?

4 kommentarer:

 1. Å, så trevligt med julen! jag har också tjyvstartat, gamla orange pappersstjärnor, samt i kväll klädde vi en liten gran på byrån i sovrummet, så det är alltså fler som klätt granen idag! skratt! Hoppas helgen blir superkul, hälsa din goa mamma från mig! Sto Kram Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst är det, äntligen!! Skönt att höra att du med är igång ☺️ Ska absolut hälsa mamma! Kram på er

   Radera
 2. :)
  Kram
  Åsa i Nordmark

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gissar att du med är i farten!? Vore knasigt roligt att ses snart!! Kramar

   Radera