Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

lördag 23 november 2013

Ute på "Juläventyr"....

Bloggat från mobilen....


Nu är vi ute på lite äventyr igen.
Vår numer traditionella Göteborgs weekend. Skönt att göra ett litet avbrott i vardagen för helmys och bara vara tillsammans hela helgen. 


Vi var på Universeum igår. Väldigt spännande tyckte liten. Så mycket att se och uppleva under ett och samma tak! 


Läskigt var det med på alla de lite mörkare ställena....Roliga djur och spännande saker att göra.


Efter Universeum tog vi en sväng på stan för att besöka två av mina absoluta favoritbutiker i Gbg, Monsoon och Balders Hage. Blev inte så mycket som jag kanske trott själv vilket plånboken var glad för!Det blev en jättemysig kväll på hotellet. Det bjöds på ett glas bubbel vilket var välkommet efter en intensiv dag. Liten var jättenöjd över sitt glas med Sprite och mannen över sin kalla öl såklart.
Vi hann ta det lugnt och skönt innan det var dags för middag på hotellets restaurang.Lite älskar verkligen gossedjur.
Ugglan har hon kikat länge länge på nu och blev så glad när hon äntligen fick köpa den, så nu har vi en HoHo i Bukowski nallefamiljen.


Det firade vi med en ljuvlig jordgubbsdrink! Maten var så otroligt god och jag är så avundsjuk på alla kockar som får till det så gott!!Liten älskar att utforska hotellet. Vi hittade ett gym med som jag tänkte prova nu på morgonen. Har inte sovit speciellt bra inatt. Vi är helt enkelt inte vana att ligga tre i sängen längre och trots att det var en väldigt stor säng så har jag vaknat flera gånger av att Liten med sovit oroligt. Känner mig trött nu, men kan omöjligt somna om, så jag får helt enkelt ta vara på det och gå och träna lite ist...


Idag väntar en relativt lugn förmiddag innan det är dags för Jul på Liseberg. Ska bli så mysigt som ni med all säkerhet förstår. De senaste gångerna vi varit där blir jag så tagen så ögonen tåras, ja men ni vet ju redan, jag är jultokig! 

Hoppas ni alla har en bra helg!! 
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar