Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

onsdag 22 januari 2014

En ovanlig tisdag i en inte helt vanlig vecka


Jag trodde att denna vecka skulle bli en helt vanlig "hel" vecka men icke sa nicke.
Idag har jag hunnit med både gym, jobb och till tandläkaren på en akut tid då en gammal lagning gav med sig i helgen. Tänk så otroligt mycket roligare man skulle kunna ha för de pengarna man går till tandläkaren för… Men det ska ju göras, är ju ett elände att gå omkring med en trasig tand med.
Fanns inte jättemånga tider att välja på så det var bara till att anpassa sig.

Sedan hämtade jag Liten tidigare än vanligt och det "firade" vi med lite lyx mellis idag.
Fruktsallad och premiär semla till "mellisefterrätt".

Har jobbat alldeles för sent i kväll… Klockan visar nu på 00.20 och jag skulle ju lägga mig tidigt i kväll, men i morgon ska jag vara ledig och följa med Liten till skolan vilket hon längtat SÅ efter, så då är det skönt att rensa undan så mycket som möjligt så högen inte blir alltför stor på torsdag.

Snart halvtid på veckan.
Längtar redan till fredag även om denna vecka inte blev en "vanlig" vecka.

Hoppas allt är bra med er alla där ute!
2 kommentarer:

  1. det är bra att "lyxa" till livet så där i veckan.. helt rätt tycker jag.. Ha nu en fin helg !!

    SvaraRadera