Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

fredag 24 januari 2014

Grattis kära mamma och trevlig helg till alla!Vill börja med ett STOOOOORT grattis till kära mor på födelsedagen!
Hoppas du får en fin dag på alla sätt och vis vad än du tar dig för, värd det bästa.Här börjar fredagskänslan infinna sig liiiiite, men det har varit en otroligt intensiv och "hackig" vecka vilket inte alls känts optimalt, men nu har jag rensat det jag tänkt mig vilket känns bra innan helgen.

Ska snart ta en dusch innan färd mot stan och till klasskompis till Liten som hon följt med hem idag.
Ska sedan inhandla paket till en vän från dagis som hon ska på kalas till i morgon.

När vi ändå är i stan får det nog åka med lite sushi hem ;0)

Liten har beställt pannkaka så det blir gott för oss alla!Rosorna jag köpte till förra helgen har hållit sig väldigt fina.
De trivs ju och håller sig längre med kyla över natten så de passar bra här hemma :0)Har fyllt på med blötfoder till Mira så hon har gott många helger framöver.


Ha nu en go helg alla.
Jag hoppa även denna helg på mycket utetid och ev. lite längdskidåkning med Liten.

KRAM
2 kommentarer:

  1. Har länge funderat på hur högt i tak ni har från bottenplan? Ser riktigt högt ut och sååå fint är det! Vad köper ni för blöt/torrfoder till Mira? :-) Kanske nåt för en annan att prova till missen sin. Kram Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Malin! Vi har hela 6 1/2 meter i höjd i den gamla missionssalen. Ja det är rejält med rymd och ger huset det där "lilla extra". Mira får Eukanobas torrfoder och blötfoder som hon får på fredag och lördagkvällar, kör vi Royal Canin och så får hon en liten pinne Vitakraft som vi klipper i småbitar. Allt verkar gå ner ;0) Klart de minsta också ska känna av att när det är helg =0) Kram

      Radera