Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

måndag 20 januari 2014

Veckostart


Ny vecka, nya möjligheter!?

Var oförskämt trött i morse när klockan ringde och de övriga familjemedlemmarna visade heller inte på ngt direkt överskott på energi när det var dags att gå upp.  

Blir ändå lite av en rivstart här idag då vår ekonom kommer då vi är mitt i bokslutet så det blir till att vara på hugget. Satt och jobbade igår kväll för att vara i fas så mycket som det går.


Är mitt i den tiden av månaden när jag som alltid känner mig som mest sårbar och känslig.
Både tänker och känner på tok för mycket för vad som förmodligen är vettigt för mig, men jag kan inte rå för det. Hormoner tror jag det kallas… 

Tittar på dottern och vill bara pausa tiden, åter igen.

Tittar på gamla foton och inser igen, hjälp…. Tänk om man bara kunde få spola tillbaka lite, om så bara för en liten stund...Ska denna vecka besöka biblioteket och låna mig ngn bra bok som jag kan njuta av i vår lilla "teknikfria" zon. Igår kväll hittade jag mannen där, under värmefilten, slumrandes, helt utan en massa teknikprylar, precis som det ska vara.


Satte upp den lilla "hyllan" i zink från Granit som kommer funka bra även som avlastningsbord för tekoppen. 


Idag tänder jag extra många ljus och håller brasan i köket vid liv.
Som med allt annat har allt sina för och nackdelar och en viss nackdel med ett gammalt hus är att det inte håller värmen på samma sätt som nya hus. Men det har ändå sin charm det med.

Nej, dags att köra igång.

Värma på en kopp te till och på med tofflorna, ska försöka jobba mig lite varm…

Ha en skön dag alla!


4 kommentarer:

 1. härlig blogg, år med barnlöshet , härligt att höra att man inte är ensam. nu har även jag en go liten tjej på 7 år. Härlig blogg du har, jag fortsätter läsa lite till om dig. och Ert fina hus..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du hittat hit! Underbart att även ni fick ett stort litet mirakel till slut! Önskar att alla skulle ha möjligheten. Tack för dina ord, värmer verkligen, hoppas du kommer att trivas hos mig/oss! ;0)

   Radera
 2. men vilken fin blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Vad glad jag blir att du tycker det!

   Radera