Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

onsdag 1 januari 2014

Nytt år, välkommen år 2014!Jag tänker hålla mig ganska kort med ngn sammanfattning av 2013 och likaså med ord inför 2014.
Självklart hoppas jag det nya året blir bra och jag kommer att ha med mig vissa ledord som alltid för att försöka hålla mig på banan i livets vardagspussel, göra det bästa av det mesta.
Jag kommer att tag i saker som jag faktiskt velat med i flera år och jag hoppas det kommer bli ett bra val, både för mig själv men även för andra. Mer om det längre fram.

Vi lägger 2013 bakom oss, nöjd med det året känner jag mig verkligen.
Det fick en vansinnigt bra start och jag kan inte minnas att jag mått så bra som jag gjorde under våren på väldigt väldigt länge.
Har kommit i gång med motion och träning och fått in det som en superviktig och vansinnigt skön rutin i mitt liv.
Jag vet hur jag behöver äta för att må gott och känna mig pigg, ja sannerligen, efter snart 40 år fick jag kläm på det ;0) 

Vi har umgåtts med många kära vänner, nya som gamla vilket verkligen berikat livet.


Liten har blivit på tok för stor detta året, gått alldeles för fort, blivit stora tjejen och börjat i skolan.
Jag våndades ju faktiskt för det en hel del innan det blev klart med var hon skulle börja, hur det skulle gå osv, men hon har fått en fin start och vi hoppas fortsättningen blir minst lika bra.

Hyacinter trädda på sytråd

Med hennes skolstart innebar det nya bekantskaper, inte bara för henne men även för oss.
Härligt att korsa vägar med likasinnade personer som man kanske vanligtvis inte skulle träffat på om det inte varit för skolstarten!?

Igår hade vi den äran att få ha en kär klasskompis till Liten och hennes familj med oss och fira in det nya året. En jättemysig kväll med god mat, god dryck och härligt sällskap, så mycket bättre än så kan man varken avsluta ett gammalt år eller starta ett nytt. Men, som alltid när man har för trevligt gick tiden  på tok för fort, men jag är säker på att vi kommer kunna ta igen det både en och fler gånger, det är en med fler saker jag ser fram emot detta år!En utav de absolut bästa händelserna under 2013 var att vi fick tillökning i vår lilla familj.
Lilla underbara härliga Mira med sin sköna sociala personlighet har verkligen varit en otroligt viktig händelse för oss alla. Hon har verkligen kommit in i våra hjärtan.Som alltid är det roligt att duka till fest.
Jag som inte trodde jag skulle börja rota runt med det röda i julen började plocka lite här och där, men tomtar och granen står kvar. Liten är INTE klar med dem än på ett tag.

Men det är allt bra skönt när det kommer bort, nu se jag nästan, snart fram emot att få ställa allt till rätta igen. Är sugen på fler och mer svart vita detaljer i inredningen hemma.
Ett projekt är att få till en sänggavel bland annat men det är bara en liten detalj i våra för våren väldigt stora planer för huset i det stora hela.... Ja, ni kommer allt att få följa med på den resan med....


Tjejerna höll verkligen igång från start igår. De hade saknat varandra under lovet, så de tog väl igen allt det de missat ;0)

Helst plötsligt var klockan 23.00 då vi gick ut för att skicka upp våra lyktor i skyn, det gick väl sisådär. Två, tre kom inte ens iväg för det havererade på ett eller annat sätt, två hamnade i träden, men annars så! Vi firade även av några vanliga raketer men hade möjlighet att njuta av det stora fyrverkeriet från stan med som verkligen var påkostat!

Strax därefter hamnade tjejerna i soffan, helt slut båda två, så gästerna åkte hem vid 00.30 -01.00.
Liten somnade strax därefter, så även vi, så med sovmorgon till kl.11.00 så var vi ändå skapligt utvilade. Så mycket som jag har sovit på den här ledigheten kan jag inte minnas när jag gjort förut?
Jag som vanligtvis brukar vara morgonpigg har kommit alldeles för sent i säng för det nu. Men OJ vad jag längtar till att komma in i vanliga rutiner nu igen, faktiskt.
Ska bli SÅ skönt att få äta, sova, jobba och träna på "vanliga tider".

Trötta partypinglor

Vill ju så klart passa på att åter igen önska alla där ute ett jättegott nytt år på alla sätt och vis!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar