Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 9 januari 2014

Har inte hjärta....


Har inte hjärta att kasta hyacinterna förrän de är helt utblommade, även fast jag ju nu faktiskt börjar lessna, lite bara.... Köpte på mig ett helt gäng dagen före julafton och de har hållit sig förvånansvärt 
bra, vissa är fortfarande bara i knopp läge. Men snart byter jag ut dem mot ranunkler, rosor & tulpaner.


Har bytt ut doftljusen av kanel till mer rena fräscha dofter.


Men än så länge för hyacinterna dofta loss lite till med....Shoppade lite på Granit i helgen.
De har ju så himla mycket fint.
Mycket jag känner jag vill ha mer av, som bryter av mot det mer "romantiska/schabby" stilen vi haft ett tag. Det som är tacksamt är att det kan göra relativt mycket med väldigt få detaljer för att ändå få en viss förändring .
Får byta ut lite här och där istället för allt. 
Ställa in i skåp och lådor istället för att plocka fram.


Men vissa saker får allt vara kvar, vill inte byta ut allt.
Tur man kan kombinera olika stilar för att göra den till "sin egen" personliga stil av det man gillar.

Har hittat en tapet som både jag och mannen tokgillar som jag hoppas och tror vi ska beställa till ett litet rum vi har. Mer om det när/om det blir dags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar