Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

torsdag 12 februari 2015

Fredagskänslan börjar infinna sig, med ont i halsen….


Usch vilken natt det har varit….
Har vaknat som det känns, tusen gånger, med ont och kli i hasen, bihålor, käke, torrhosta och huvudvärk.
Vet inte varför jag väntade tills tidigt i morse, vid 4, med att gå upp och ta en värktablett, för efter det somnade jag ju skönt om och hade inte alls ont när jag vaknade. Men man är inte allt för klartänkt under de där mest nattliga timmarna… Feberfri är jag i alla fall, än så länge, hoppas det håller sig till det.

Kände redan igår att jag var alldeles mosig i både huvet och kroppen.


Fredagskänslan smyger sig sakta på.
Har en del att göra på jobbet nu som jag ska ta tag i, innan em kommer och den är späckad. Så typiskt när mannen är borta idag med, så klassiskt. Men det ska vi nog klara det här.

Förra veckan, tillsammans med färgproverna från Kalklitir kom en ny medlem i vår ljuslyktesamling hem. Från Inreda.com och Tine K Home fanns denna som jag kikat på en tid, brinner så fint framåt kvällen.


Har även länge spanat in klädhängaren nedan från Granit som vi ska ha i sovrummet sedan. Nu får den stå som skydd för den enligt mig mindre fina pelletskaminen som döljs där bakom. Sedan vi bytt fönster har vi så skönt inne så vi har inte behövt elda i kaminen en endaste gång under vintern, ljuvligt.


Nej, nu kör vi. En kanna riktig varmt te, lite doftljus, lite radio, så blir jobbet snart gjort med.

Hej soffan, imorgon kväll ska vi umgås…..
Trevlig torsdag alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar