Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

måndag 9 februari 2015

"Vabruari"


Läste någonstans förra veckan att Februari är den månad när flest vabbar. Tänkte då på att det nu allt var längesedan Liten var risig, men redan på fredagen klagade hon över ont i halsen. På lördagen var hon sliten och rosslig. Det vackra vädret lockade ju verkligen, men jag insåg ganska snart att det inte var läge för någon som helst vinteraktivitet för en Liten. Vi tog en kort promenad ut i trädgården och till åkern på baksidan där det är rejält med is nu, men efter bara en liten stund sa hon att hon ville gå in igen. Vi gick upp på hennes rum där hon bäddade ner sig och jag låg och läste saga. Strax därefter sov hon som en liten stock och vaknade med 39 graders feber. Trodde hon skulle bli jättedålig.


Men hela kvällen var hon superpigg och jag och mannen förundrades hur man kan vara så pigg med ändå ganska mycket feber….!? Verkar ändå vara en rätt "snäll" förkylning.


I brist på aptit fick det bli fruktsallad till frukost.
Jag toppade min med granatäpple, men det har inte Liten än fått smak på.


Eftersom det blev innevistelse istället för utevistelse denna soliga helg, hann vi ändå med en del fix med pysselrummet, så ett litet smakprov får vi ju lov att bjussa på… -

Känns så grymt bra, vi satt där en stund igår kväll och vi myser verkligen där.
Idag vaknade Liten helt utan feber, misstänkte det redan igår då hon var precis som vanligt men fortfarande med lite feber. Så idag tar vi en extra mysdag.
Jobbade sent igår för att få undan allt det jag tänkt jobba med idag. 
Skönt att kunna släppa det idag och bara vara med lilla hjärtat istället.

Mysmorgon idag
Ha en fin måndag alla!
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar