Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

onsdag 11 februari 2015

Gäster i vårt eget hem….Det råder ett litet ordnat kaos här hemma på övervåningen….
Just precis som pysselrummet nästan står klart, bara några få detaljer kvar som skåpluckor, el, fönsterram etc. kvar innan vi kan se det som helt färdigt, så känner vi att det är lika bra att köra igång med grannrummet till pysselrummet, sovrummet….

Är såååå nöjd med pysselrummet. Liten och jag satt där igår och pysslade, så himla mysigt.

Det är ju som sagt lite kvar innan det står helt klart, 
men vi måste ju få tjuvstarta med pysslandet där iaf…


Önskar att få gå loss på Panduro och köpa hem massa material, men än så länge får vi nöja oss med det vi har här hemma. Har hittat lite roligt i skåp och lådor nu när jag passade på att rensa.

Pysselrummet som tidigare var det lilla köket i den lägenhet som var under tiden det var missionshus.
Vi har tömt sovrummet, nästan på allt, men sidovinden ska röjas ur och rensas, för att sedan rivas för att bygga garderober där och en "inbyggd" sängavel, lite så är planerna, men det hinner säkert förändras. Men roligt är det, det kan vi inte komma ifrån….

Har beställt hem färgprover från Inreda.com på de otroligt fina färgerna från Kalklitir.
Nu ska vi bara välja "rätt" grå nyans, det finns ju en dela att välja på….


Börjar ändå känna den där längtan lite till våren, då kanske vi blivit klara med sovrummet, att få vakna på morgonen och sedan framåt sommaren, ev. ha en balkong att gå ut på direkt när man vaknar…. 
Men bara det att få vakna, sätta sig upp i sängen och blicka ut över trädgården, med älvutsikt och fågelvkitter, ja men jag längtar faktiskt lite till våren nu, vill bara åka lite mer skidor först, både längsmed och utför…. 

Balkongdörren från sovrummet
För tillfället bor vi som gäster i vårt eget hem.
Har flyttat in i gästrummet och försökt fixat i ordning det så bra som möjligt för det kommer ju faktiskt vara vårt sovrummet för minst ca en månad framöver!?


Det är faktiskt riktigt mysigt, känns som att "sova över", lite så där lagom förvirrat både när man ska gå och lägga sig och när vi vaknar upp. Men här ska vi nog trivas en tid. Skrivbordet och stolen som tidigare varit i pysselrummet får flytta in i gästrummet för gott nu.Halvtid på veckan, skööööönt!
Det är fullbokat varje dag framöver nu….
Imorgon är det både Pomp de Lux och House of Lola party.
Mannen är bortrest och Liten har träning så vi får se hur vi pusslar ihop detta!?
Fredagen får vi gäst från en av våra kära vänner från Norge som ska göra mannen sällskap på helgens rally här i Wermland, så dem ser vi nog inte så mycket av. På lördag ska jag och Liten fira och mysa lite extra för en dag som ju säkert handlar mest om att göra alla handlare täta i kassan, men eftersom vi älskar att fira och mysa så passar det bra att ha en extra dag att göra just detta på med alla hjärtans dag.

Liten har gett lite olika förslag på vad hon vill göra, så vi får se vad det blir. Just nu ligger besök till någon skidbacke högst upp men jag behöver bara få tag i grejjer först…..


Hoppas ni har en toppen vecka, så här mitt i!

Har börjat få känningar av halsont, ont i huvudet, ja men ni vet, alla de där klassiska förkylningssymptomen och jag vill verkligen INTE bli sjuk, vem vill det, så jag försöker lossas som ingenting, tar ytterligare en kopp te och jobbar på….

Kram på er!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar