Hem ljuva hem

Hem ljuva hem

tisdag 6 maj 2014

Härliga helgen


Sitter med regn och rusk utanför fönstret, men en stor kopp te och tända ljus inne på kontoret.
Tycker det är ganska mysigt ändå, går liksom lite lättare att jobba när inte solen lyser och lockar ut en.

Hade ju en fantastisk och skön helg på kusten.
Var verkligen skönt att få ordning på allt och det var skönt att åka därifrån i lördags med vetskapen om att det nu står där redo och väntar på oss när vi väl ska dit igen.


Jag var ju ut på både löptur och långpromenader i "ny" miljö med för säsongen annan terräng mot vad kroppen vant sig vid det senaste halvåret, vilket dessvärre resulterade i ömma vader och benhinneinflammation… Var otroligt längesedan jag hade det sist, men hade väldigt bekymmer med det när jag var yngre. Skickade ett sms till en go granne i söndags, som utbildar sig till massör och hälso/tränings coach och frågade om hon hade ngt bra tips. Hon sa att jag kunde komma över för lite massage och det är jag såååå glad över att jag gjorde. Fick vansinnigt "ontskön" massage på ett par rejält ömma muskler, vilket resulterade i att jag redan igår kände mig i princip helt bra. Tusen tack snälla K!
Har nu tagit det rejält lugnt två dagar. Känns onödigt att göra saken värre under längre tid och istället försöka lyssna på kroppen, åter igen. Den är ju inte så dum ändå när den faktiskt säger ifrån.


 Kusten bjöd ju på ett strålande väder i princip hela helgen så när som på några moln längre bort, men det blåste rejält vilket Liten bara glad för då, eftersom hon tagit med sin drake som hon fått i ett påskägg så det blev premiärflygtur.


Jag och mannen konstaterade att vi båda tycket det var jätteroligt att flyga drake när vi var små och det tyckte verkligen Liten med. Tydligen var det lika roligt att flyga nu på äldre dagar. ;0)
Det var perfekt vind och vi släppte ut den på full lina, härliga krafter.


En härlig stund nere vid havet innan vi gick upp och värmde oss vid vagnen igen.


Det är full fart denna vecka på jobb så det är lika bra att köra igång igen. 
Veckan är full av en massa aktiviteter och roligheter. I morgon är det premiär för klassfotbollen, oj vad laddad en Liten kan vara OCH pirrig… Morbror Magnus kommer förmodligen på besök imorgon kväll med då han är här och jobbar, så det blir mysigt. Torsdag är det minimusikal. Fredag väntas först Klassfotbollsdisco, spännande, sedan kommer goa kära vänner från Stockholm hit som vi ska dejta och lördag väntar kalas för två klasskompisar. Jorå så atte…. Veckorna bara flyger iväg, men först jobba lite till….


4 kommentarer:

  1. Sagt det förr och säger det igen, vilka FANTASTISKA bilder du tar! Bilderna lever! Kram Malle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack SNÄLLA! Vad roligt att du tycker det! Det är ju så roligt och jag är total hobbyfotograf, men skulle så
      klart vilja bli duktigare. Borde ta en kurs alltså! =0)

      Radera
  2. Jo förresten, vad är det för kamera du har? :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har en Canon EOS 600 D.
      Dessvärre är objektivet trasigt. La av någon gång mitt i denna fotografering =0( Tydligen på grund av att vi säkert slarvat lite med att vara försiktigare med kameran när vi varit vid salta hav och i Thailand. Hoppas kunna på att hitta ett riktigt bra objektiv nu men det är ju såååå dyrt….

      Radera